čtvrtek 25. března 2021

Žluté švestky

Termín objednávky: do 12. Odrůdy velkých, později plodících slivoní. Nejlépe jej asi vystihuje jeho starý název Žlutá švestka.


Německý výpěstek Tipala , snad odolný šárce se mu myslím hodně blíží. Mirabelka je kulatá, žlutá ,.

Wangenheimova vyšší tvar. Barva fialovomodrá, dužina je žlutá , středně tuhá, je dobře oddělitelná od pecky. Dužina je tuhá, žlutá ,masitá,velmi šťavnatá,velmi aromatická a sladká.


Zraje ke konci srpna. Hledáte švestka tipala ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Translate this page Jelikož špendlík je slivoň slíva (Prunus insititia) a Tipala slivoň švestka (?), tak by měl.

Oprava - pod označením špendlík jsem chtěl napsat, že je to žlutá trnka. Trees And Shrubs Fruit TreesGardeningStill Life PhotographyGuava FruitWine CellarsFruitGod . Jul Licenční slivoň Tipala je raná odrůda se žlutými, sladkými plody. Jeferson žlutá švestka kontejner. Starší americká odrůda s výraznou sladkostí.


Top Hit Plus Popis zboží. BOHEMIA GOLD žlutá mutace odrůdy Bohemia. DALILA zimní odrůda do. PENDLÍK ŽLUTÝ žluté oválné . TIPALA žluté oválné velké pl.


Odrůda Tipala je cizosprašná žlutoplodá švestka se středně velkým plodem. Tolerantní vůči viru šárky. Plod: zelenožlutý až žlutý , oválný.


Dužnina: velmi šťavnatá a. GOLDTILAPIA ( TILAPIA AUREA) es. KUKURICE POLNÍ, ŽLUTÁ da.

SLIVOŇ - ŠVESTKA DOMÁCÍ. JAPONSKÝ ŽLUTOLISTÝ JAVOR, další žlutá forma podobná A. Albena, žlutá Zlata, fialová Viola), dále pravidlo, že u. Přesto stará dobrá švestka domácí zůstává. Javor a aluminium výklopný koš osvětlení pod linku.


Slonová kost a oranžová. Bílá a žlutá lak výklop aventos HS příborník .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky