úterý 7. dubna 2020

Dynin krmné kukuřice

Hlavními složkami jsou obiloviny jako pšenice, kukuřice , ječmen, oves. Jako zdroj dusíku je využíván extrudovaný nebo extrahovaný sójový šrot, . Zemědělské služby Dynín , a. Krmná kukuřice nejvyšší kvality. Vážená kukuřice , kukuřičné šroty a další krmivo pro hospodářská zvířata. Kvalitní zrna, nejlepší cena na trhu, skladem.


Hodnocení produktu:. KUKUŘICE ZRNO, může být mírně nadrcené Glycidové krmivo . Kukuřice krmná zrno kg. Vnadící směs pro sportovní rybolov a zároveň zakrmovací krmná v sypké.


KRMNÉ SMĚSI ZS DYNÍN. Papoušek nádherný - samice, Rosela žlutohlavá, kukuřice. Proso, lesknice, slunečnice, krmné směsi. Záruční doba: měsíců.


Výkup a prodej obilovin a zemědělských komodit. Obilí, pšenice, ječmen, žito, oves, triticale, kukuřice , řepka, hrách, osiva. Vyrábíme krmné směsi a krmiva. Krmivo a vitamíny pro koně . V současné době je firma zaměřena hlavně na výrobu mléka, chov masného plemenného skotu a pěstování krmného obilí, kukuřice na siláž a řepky.


Agrochov Dynín družstvo Dynín , Evropská databanka, Zpracování produkty. Jiné krmné plodiny celkem. Pokud je zařazena ve větším množství do krmných směsí pro prasata, má sádlo měkčí . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Mezi naše odběratele. Ozimou řepku pěstujeme minimálně na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky