pondělí 6. dubna 2020

Elektrická prosevačka

Když zahradní síto nestačí. Pro častější použití se nabízejí bubnové katrovačky s elektrickým pohonem. Buben je po celém obvodu děrovaný a lze . Prosévačka -kátrovačka-míchačka. Prodám kátrovačku- prosévačku kompostu, hlíny, pilin.


Stroj je mobilní a lze jej . Praktické je, že si můžete zvolit frakce - uvnitř bubnu je jemné síto, perfektní právě na přípravu zeminy, kde chceme co nejmenší kamínky - dosypávání trávníku . Kdysy sme to se známím dělali a měli tam motor ze starý velký kopírky na 220V Tam nejde ani tak o motor jako spíš o převodovku. Kvalitní elektrické katrovací síto S1za skvělou cenu! Více na Svarecky-obchod.


BUBNOVÁ PROSÉVAČKA SUBSTRÁTU BPS 02. Nejnižší stupeň krytí elektrického zařízení, -, IP 54. Otáčky prosévacího bubnu, 1. D Animation of Trommel with Impact Mill Rock.


Dost často nejen při stavbě domu či zakládání zahrady vezmete do ruky lopatu a nastává trochu jednotvárný tělocvik - nabrat, hodit na síto. Rotační síto bylo navrženo tak, aby byl vstupní otvor zcela volný od jakékoliv překážky, proto je vkládání materiálu tak pohodlné, jak jen to je možné. Ruční prosévačka - katrovačka kompostu, hlíny, písku, štuku, ocelové síto v dřevěném.


Zároveň odstraňuje z. Elektrické připojení, 220V . Připojení k elektrické síti. Potřebujete skutečně hladkou mouku pro vaše . Velkou výhodou je možnost různých typů pohonu: vlastní dieselový motor, elektrický agregát nebo pomocí hydrauliky z traktoru! Díky nakloněnému konstrukci . Tyto stroje mají snadné ovládání a jsou jednoduché na přepravu. Jsou poháněny elektrickými motory. Naše nejmenší zařízení, které je ideální pro menší třídící práce kolem domu nebo na zahradě.


Je určeno pro ruční plnění lopatou. Jeho výhodou je poměr . Klimaagregát AKA11-2. Pec s kynárnou WIESHEU typ B8. Směšovač vody Mapic bMW 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky