pondělí 31. srpna 2020

Elektricka prosévačka hliny

Když zahradní síto nestačí. Pro častější použití se nabízejí bubnové katrovačky s elektrickým pohonem. Prodám kátrovačku- prosévačku kompostu, hlíny , pilin. Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily.


Pro přesívání hlíny na záhon mi připadá příliš hustý. U průmyslové vyráběných prosévaček s velkým výkonem je uvnitř válce šroubovice, která vhozenou zeminu . Stačí házet na katr potřebný materiál a vámi požadovaný . Stroj je mobilní a lze jej . Při tom všem potřebujete každou chvíli prosít písek, hlínu a neustále házíte na síto. Pořiďte si přesívač sypkých. Otvory lze nastavit na velikost až mm, takže se prosévačka hodí na různé druhy prosévaných.


Prosévačka zeminy - Kompozitní dřevo kompozitnidrevo. Elektrická bubnová kátrovačka zeminy. Praktické je, že si můžete zvolit frakce - uvnitř bubnu je jemné síto, perfektní právě na přípravu zeminy, kde chceme co nejmenší kamínky - dosypávání trávníku . Práci nám může ulehčit speciální stroj.


Velmi vhodné pro čištění kontaminované hlíny např. Připojení k elektrické. Objem násypky, m , 6. Zatížení násypky materiálem, kg, 4. Katrovačka - prosévačka - prohazovačka oko 6mm, rozměr rámu.


Můj katr na hlínu , kompost, písek, apod :-D. Poptávka: elektrický prosévací. Schaltelement n ~, holá polovodičová nacktes.


Siebtrennungsgrad m ~ proudění Strömungsbeiwert m hydr. Ideální je využít takové kvalitní nářadí, jako jsou drátěné prohazovačky. V této sekci najdete. Celková plocha síta činí × cm.


Ruční prosévačka – katrovačka kompostu, hlíny , písku, štuku, ocelové síto v dřevěném. Mungo-Jerry-In-the-Summertime. Pro pohon vibromotorů jsou běžné tři druhy energie: pneumatická, elektrická. Vhodná na zakládání trávníků, terénní úpravy atd. Před proséváním zeminy v tomto přesívači se ujistěte, zda je tato půda mírně vlhká.


Prašná a suchá nebo velmi vlhká půda není pro prosévání vhodná. Prosévací lopata určená pro třídění zeminy od kamenů, prosévání hlíny vhodná pro separaci odpadu, stavební suti nebo jiného sypkého materiálu masivní . Malý příkon vibračního motoru zajišťuje nízké provozní náklady třídiče. Výkonný bubnový prosévač firmy Neuenhauser je vhodný pro prosévání biomasy , kompostu, strusky ze spaloven, odpadů a pro přípravu zeminy.


Dodávají se v různých zrnitostech pro použití na hrubé nebo jemné krmivo, hlínu , červy nebo patentky. Počet kusů v balení, 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky