středa 5. srpna 2020

Figurky indiáni a kovbojové

Sváděj strhující boj mezi kovboji a indiány, nebo je spoj dohromady. Sada obsahuje indiány, kovboje a doplňky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


FIGURKY , INDIÁNI A KOVBOJOVÉ Z DDR, KS. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Indiáni NDR, Kovbojové ,staré hračky 80. Nově přehlednější a rychlejší. Teddies Figurka kovbojové , indiáni ,plast 10cm, Kategorie: Vojáci, kovbojové , rytíři. Sada figurek ks indiáni a kovbojové s doplňky. Velikost figurky cca cm.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Prodám figurky indiánů a kovbojů. Bohužel, Vašemu požadavku neodpovídá žádné zboží v .

Kovbojské a indiánské kostýmy jsou obzvláště oblíbené pro svou univerzálnost, jelikož mimo večírky ve stylu westernu a divokého západu se dají využít i na . Kus je z krajinky k vláčkům,. CZK Zmizení Edwina Lindy books. Děkujeme za pochopení. Položek k zobrazení: 0. V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.


Výsledky vyhledávání v katalogu. Masky Folia kovbojové , indiáni a piráti pro kluky i holky. Indiani a kovbojove figurky produktů.


Sada papírových škrabošek s gumičkami, které čekají na své. Vybrat hračky pro: holky. Sada indiáni a kovbojové s doplňky plast asst druhy v sáčku 20x21x6cm.


Plastové figurky kovbojů nebo indiánů. Tito jsou z gumy asi 10. Asi by pomohlo foto,ale pochybuju. Já jen,že už mi byly nabídnuty indiáni z Kinder vajíček. Materiál : plast Věk: 3 .

Vše je vyrobeno z PVC a baleno v krabici . V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Zažij ten opravdový WESTERN! Figurky jsou staré, ale nejedná se o NDR.


Dále indiáni , piráti, kovbojové. Barvené i nebarvené figurky. Pěší, jízdní, děla , stromy, keře a další příslušenství. Ukázka na foto jinak zašlu na e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky