pondělí 9. listopadu 2020

Farma stonava prasat prodej

Součástí naši Farmy Stonava je také stavební divize, která je schopná vybudovat dětská hřiště, komunikace, rekonstrukce budov a mnohé další. Ovce, kozy, prasata , vepři. Specializujeme se na chov prasat. Zaměřujeme se na chov prasat.


Zvířata tam mají komfort odpovídající veškerým. Do této oblasti jdou na farmě nemalé investice a společnost intenzivně . Vytvořeno službou Webnode. Zprávy NTD - Čínští farmáři zatčeni za prodej masa z nemocných prasat. Farma Stonava rekonstruuje žírné stáje pro chov prasat.


Zavedení výroby,balení,značení a prodeje krmiv pro zvířata v Šanově. Výměna technologie stáje pro chov prasat - farma Ratiboř. Rekonstrukce technologie ustájení odchovu selat na FARMĚ STONAVA. FARMA STONAVA - Nabízíme stavební práce. Realizujeme zámkové dlažby.


Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Biologicky rozložitelný odpa bioplyn, bioplynová stanice, energetická bilance. Chov, prodej skotu a prasat.


Prodej : - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy. Na farmě Vršce probíhá prodej chovných selat ve váze přibližně kilogramů, v ročním množství tis. Odchov selat probíhá pod přísným veterinárním . V živočišné výrobě v okrese Karviná dominoval chov prasat , jejichž stav byl v roce. SK Stonava (st. žáci).


Sportovní klub Stonava , z. Farma Rychvald je rodinná farma s dlouholetou tradicí, která leží v podhůří Besky. Vykupuje jateční zvířata – především prasata a skot, zajišťuje porážku zvířat, prodej masa na kosti . PN obce Stonava schválena na 20. Zastupitelstva obce Stonava. Zabýváme se zpracováním živočišné a rostlinné produkce.


K prodeji nabízíme Přeštická prasata z našeho certifikovaného chovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky