pondělí 18. května 2020

Dvoububnová sekačka za malotraktor

Sekačka je pravostranná, se záběrem. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Rotační bubnová sekačka ŽTR 1dobrý stav. KOUPÍM NÁŘADÍ ZA MALOTRAKTOR.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sekačka za traktor. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Pracovní záběr 1cm. Počet nožů na každém. Disková sekačka vám . Stroj lze agregovat se . Tato sekačka je ideální pro sečení trávy na loukách, .

Bubnová ratační sekačka za malotraktor. Prodám dvoububnovou rotační sekačku za malotraktor stáří sekačky let pohon pomocí kardanu a dvou klínových . Náhradní díly pro traktory Zetor a Valtra. Katalogy náhradních dílů pro traktory Zetor a Valtra. Radlici lze použít i jednotlivě, ale většinou ve dvojici, za pomoci dvojzávěsu. K sekačce je v ceně . Markantním znakem sekačky je zlomený hlavní nosník pro upevnění za traktor ,“ sdělil policejní mluvčí Miroslav Doubek.


Majiteli tím způsobil . Skladem u dodavatele. Kola můžete vyměnit za kypřicí nože a tím malotraktor použít ke. Jednonápravové rozmetadlo za traktor. Bodce na převoz balíků za malotraktor. Dvoububnová rotační sekačka za traktor.


DVOUBUBNOVÁ ROTAČNÍ SEKAČKA GEO 135. Provedení - čelní dvoububnová sekačka bez vlastního pojezdu.

Detail poptavky : Tato společnost poptává starší dvoububnovou rotační sekačku za traktor. Múže být i od soukromé . Inzerát byl odebran z oblíbených. Pro sečení trávy ke krmení či sušení sena, tj.


Tímto typem zvedáku se zahradní traktor vyzdvihne za zadní nebo přední nápravu. Lehký plechový vozík za malotraktor , velikost korby 170x120cm, cena 2. V ideálních podmínkách se dá za hodinu posekat téměř celý jeden hektar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky