čtvrtek 16. července 2020

Dvířka topeniště s regulací vzduchu

Přikládací dvířka pro topeniště k udírně černá. Barva topeniště vydrží 800°C teplotu. Roura, která zajišťuje přívod tepla do komory udírny je složená ze dvou částí po cm. Teploměr, který je rovněž součásti . Dřevěná udírna bez dvířek.


Komplet udírny s topeništěm , kouřovodem a teploměrem.

Ohniště bude asi x 42cm a na výšku těch 25cm. Udělám také z plechu šrkrticí dvířka , aby nebyl příliš velký tah. Jednoplášťové topeniště udírny. Je vyrobeno z ocelového kotlového plechu síly mm. Topeniště má dvířka s otočnou regulací vzduchu a je bezroštové.


U topeniště jsou základním předpokladem kvalitní dvířka , která je nejlépe sehnat za rozumný peníz v kovošrotu. Tato by měla mít dvě části a to jak jedna větší . Dvířka k udírně 350x550mm Dvířka jsou vyrobena z kvalitní oceli s tepelnou . Otevřením spodních dvířek.

Názvu, Ceny, Data vložení. Nabízím ručně vyráběná dvířka udírny a topeniště z masivní kované oceli opatřena černým kovářským nátěrem s patinou. Rozměr inzerovaných dvířek lze. Litinová jednoduchá přikládací dvířka se hodí na opravu a stavbu kamen, sporáků a udíren. Dům a zahrada - Prodam dvirka bazar.


Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Nic ale nebrání tomu, postavit si udírnu zcela samostatně. Dvířka topeniště jsou opatřena regulací přisávání vzduchu, ve dvířkách udicí . Zámečnictví Brno Martin Barl specialista na výrobu krbů, grilů, udíren a krbových vložek.


Povrchová úprava : Žáruvzdorná barva , stříbrná patina. Ve stejném stylu dodáváme i dvířka udírny. Vše na zakázku , dle . Kvalitní gril se dvěma topeništi pro vaše maximální pohodlí.


Ať už se chystáte grilovat, udit či péct, tento gril nic nezaskočí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky