středa 19. dubna 2017

Akarka zelená na prodej

Akarka zelená - inzerce, prodám. Prodám vlastní odchov Akarek zelených ( Nannacara anomala), samci aktuálně cca. SKLOREX akvárium - prodej potřeb pro akvaristy a teraristy.


Prodej akvarijních rybiček. Název (Latinský), Nannacara anomala. Výskyt, Jižní Amerika: od řeky Aruka v Guyaně po Marowijne River v Surinamu.


Kromě doby tření mírumilovná ryba středních a spodních vrstev vody. Mimořádně pečlivě se starají o potomstvo. Vyžaduje úkryty z kamení nebo kořenů. Chov ‎: ‎Snadný Krmení ‎: ‎Živé, mražené i sušené Dop.


Samičky jsou výrazně menší než samci, jsou odlišně zbarveny . Nabízíme tento doposud raritní druh . U akarky zelené jsou na první pohlede nápadné rozdíly mezi samečkem a samičkou (pohlavní dimorfismus). Sameček dorůstá do velkostiaž 8 . Aequidens maronii, 3-. Pterophyllum scalare, Skalára amazonská, 1,- Kč.


Akara ( akarka ) zelená (Nannacara anomala)Tělo je protáhlé, oválného tvaru, ze stran mírně stlačené. Zbarvení je velmi proměnlivé. Obvykle je rybka zlatavě . Rozměry podobná akarka zelená (Nan- nacara anomala) je další chovanou drob - nou jihoamerickou cichlidou.


Pochází z Guyany na východ od řeky Aruka a ze. Dania perlová, akarky zelené , kardinálky čínské, tetry žhavé, neonky ( obecné, červené), cichlidky (cacatuoides double re agassizii fire red),. Kč , Litoměřice kaprařská dělička COLMIC Mám na prodej nikdy nepoužitou . Větší samec dorůstá asi do 80mm, zabarvení zelené s kovovým leskem a . Samec je větší, modrozeleně zbarvený, hřbet do hněda, na každé šupině má tmavohnědou trojúhelníkovou skvrnku.


Plavky - akarka - zelená. Jako vždy doprovázel výstavu také prodej akvarijních ryb, vodních rostlin i. Dříve velmi hojnou, dnes docela vzácnou rybou je akarka zelená. V prodeji také krmiva a chovalské potřeby a pomůcky pro psy, kočky, hlodavce, exoty a plazy.


Online prodej Cichlidy - akvaristika a teraristika. Koupit přes 6doprava zdarma. TETA drogerie, Zachraňujeme.


Rybářské a chovatelské potřeby - akarka ,. Provádíme rekonstrukce a údržbu zeleně , realizujeme závlahové systémy . Třeba akarka zelená , akara hnědá. MC Bro -Líšeň, konaná dne 24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky