pátek 21. dubna 2017

Bougainvillea rostlina

Rostlina má keřovitý tvar. Má větší květy, kvete bohatě . Tato rostlina si v posledních letech získala velkou oblibu mezi pěstiteli. Ve velkém množství si ji z výstav odvážejí nadšení zahrádkáři. Vytrvalá, stále zelená, postupně dřevnatějící rostlina , která roste jako rozložitý .

Bougainvillea Bougainvillea Bougainvillea je domovem v subtropických. Je jedním z mnoha druhů rodu bugenvilea , . Po celé léto na ní můžeme obdivovat barevné listeny obklopující drobné bílé . Najděte zlatý střed - dostatek vody, aby byl substrát stále vlhký, ale ne tolik, že rostlina bude sedět ve vodě. V potaz bychom měli brát také to, že je to rostlina jedovatá.


Je to vytrvalá rostlina. Ve své domovině tvoří popínavé keře.

Bugenvilea (Bouganvillea). Pěstuje se jako přenosná rostlina. Tato popínava rostlina kvete nádhernými květy celé léto. Po skončení jarních mrazů se vynáší na plné slunce. Barevné listeny vytrvale zdobí i po odkvětu nenápadných pravých květů.


Klasická odrůda vera deep . Někdy bývá bougainvillea pěstována jako pokojová rostlina – v teplém obýváku po celý rok – dle mého názoru se pak ale nevyvine do celé své . BOUGAINVILLEA Jak je patrné už z jejich názvu, světlomilné rostliny mají vysoké nároky na světlo. Ideálním stanovištěm pro takové pokojovky . Během léta ji můžeme postavit do skleníku či na terasu – . Během jarního kvetení se může rostlina pěstovat na okenním parapetu, v létě . I když je zázvor exotická rostlina , je na pěstování neuvěřitelně nenáročná. Jan Na obrázku může být: rostlina , květina, venku a příroda.


Facade with red bougainvillea and blue wooden gate. Volax, Tinos islan Cyclades, .

Tento pin objevil(a) Petra Pavlíková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tato původem exotická rostlina má drobné květy, které jsou schovány do výrazně barevných listenů. Zvláště ve Středomoří . Jedná se o popínavou rostlinu ze slunného jihu – pochází z Brazílie.


Začala kvést druhým rokem. Stačilo jen občasné slabé přihnojení a zalití. Letos jsem si v Kauflandu koupila . S jakou barvou listenů se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky