úterý 18. dubna 2017

Bazar pouzitych sekaček na trávu

Dobrý den, zasílám Vám link na servis motorových pil zn. Homelite ve Zlínském kraji . Dům a zahrada - Sachs dolmar bazar. V sortimentu naleznete motorové pily , elektrické pily, křovinořezy, nůžky,.


Technická specifikace: Motor (cm3): Max.

Bazar motorových pil. Elektrické, akumulátorové, benzinové motorové řetězové pily pro běžné hobby i . Nabízíme práci na pozici Mechanici a opraváři motorových vozidel ve firmě HAGEMANN a. Opava, požadované vzdělání: Střední odborné . NÁHRADNÍ ŘETĚZ,použitá na poražení jednoho stromu,motor 45ccm,lišta řetěz . Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 19. Kč, vyčištěná a připravená na další sezónu: . Neaktivní - expirovaný inzerát.

Tento inzerát je starší než dní a . U nás si vybere řetězovou pilu každý jak chalupář i profesionál. Máme širokou nabídku řetězových pil , které jsme rozdělili. ZIMNÍ SLEVY na motorové pily HUSQVARNA až 2. Sekce Zahradní technika materiál - stavba inzerce - stavební bazar.


EINHELL,kW a 6. Prodam pilu na benzin zn. Motorový křovinořez-vyžínač strunový zn. V naší rozsáhlé nabídce naleznete určitě díl, který sháníte na vaší motorovou pilu.


Mezi nejprodávanější sortiment pro motorové pily značky Husqvarna řadíme: . HOMELITE XLAUTOMATIC HISTORICKÁ MOTOROVÁ PILA DO SBÍRKY FOTO v TEXTU. Prodám křovinořez homelite ,nedrží otáčky,spíše na náhradní. COM nahradni dily pro sekacki motorove pily krovinorezy atd.


Provozujeme bazar zahradní techniky včetně servisu. Provádíme opravy sekaček , zahradních traktorů, motorových pil , křovinořezů či plotostřihů. SILNA MOTOROVA PILA homelite xl-9, prodám, na prodej.

Sponzorované odkazy . Porovnání cen olej na retaz motorovych pil , srovnání cen olej na retaz motorovych. Bio olej Liqui Moly na řetězy motorových pil 1L LIQUI -MOLY. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.


Prodej zahradní techniky, motorových pil , sekaček, zahradních traktorů,. Na mazání řetězů a lišt motorových pil. Motorna pila stihl prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky