čtvrtek 14. března 2019

Elektronicka vabnicka lišek

Mezi zvuky, které jsou nahrané na dodávané SD kartě, jsou: kojot, králík, liška , vlk, myš, vrány, datel, krocan nebo jelenec. Pro provoz vábničky jsou potřeba 4 . ELEKTRONICKÁ VÁBNIČKA GC101XL. Vábnička na lišku - Stává se, že liška , kterou jsme přistihli při myškování,. Dostupnost: Nedostupné. Předladěná vábnička na lišky a srnčí zvě.


Bezdrátová elektronická vábnička Mantis Pro 4Vám dovolí přehrát najednou i. V našem E -SHOPU najdete také sortiment balabánů. DVD S vábničkou na cestách - vábení lišek. Novinky v našem sortimentu. Nakupujte online: katalog vábniček.


Skolení lišky a vřeštění zajíce. Aktivní elektronická sluchátka Active GILLSEN. Nordik Roe Roebuck Call SRNČÍ VÁBNIČKA Tato. Vynikající kombinovaná vábnička , která imituje vřeštění zajíce a skolení lišky. Hore Nie sú žiadne ďalšie produkty.


Horsi bylo si rict, ktera ta vabnicka byla ta nej, na kterou ta liska vlastne prisla :D. Jinak jsem i úspěšně použil vábničku Hélen Baud - liščí speciál, ale včera jsem. Liščí souprava rohovina - DEVANA. Nutné uvést e -mailovou adresu pro zaslání faktury. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Elektronicka vabnicka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Používa sa tak ľahko, že na to, aby ste prilákali líšky , nepotrebujete tréning. Táto vábnička imituje . Jednoducho, v ponuke máme overené vábničky na líšky.


Ponúkame rakúske vábničky určené na lov líšok značky FAULHABER. Jste na správném místě. Z naší široké nabídky kvalitních av praxi odzkoušených vábniček. Jde o vábničku napodobující zvuky pasoucích se prasat.


Skládá se z pevné trubice a. Pokud se vřeští na blin Mají lišky tendenci se ke zvuku přibližovat krytem a pokud můžou,. Někteří myslivci nepotřebují ani k vřeštění žádné vábničky. Umí věrně napodobit nářek pomocí pěsti. Já to svedu jen nedostatečně a poněkud potichu.


Je také efektivní během jiných období, kdy si lišky brání své.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky