středa 20. března 2019

Dřevěný manekýn

Používá se při kresbě, malbě a modelování. Tělo má sestavené z částí . Figurína vhodná pro ztvárnění figurálních kompozic na dřevěném podstavci. Jednotlivé části těla jsou pohyblivé a jdou nastavit do požadované polohy, celkem . Drevený manekýn z kvalitného dreva – muž. Drevená figurína sa využíva na štúdium tvarov ľudského tela pri kresbe, maľbe, modelovaní a podobných . Mužský dřevěný model lidské postavy na podstavci. Nebo zadejte inzerát.


Dřevěný manekýn - muž cm. Inzerát byl odebran z . Ve skutečnosti je to velice praktická věc, . Postavička může představovat chůzi, pozdrav, běh atd. Manekýn dřevěný na podstavci – ozdobná figurka. Do vyprodání všech položek. Také vhodná na výuku . Nábytek - Dreveny manekyn bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Základové fotografie zdarma.


Fotografie V dřevěný manekýn může být použita pro osobní a komerční účely v souladu s podmínkami zakoupené Royalty-free licence. Vhodný pro dekoraci Vaši. Poslední kus skladem. Samotná přítomnost dřevěného manekýna v domácností je určitým kritériem vážností přístupu k osvojení Wing Chun. I když někteří používjí manekýn spíš jako.


Bude vypadat skvěle jako dekorace na komodě nebo ji lze využít jako stojan na šperky. Dostupnost: NA OBJEDNÁVKU. Momentálně nedostupné. Unikátní dekorační předmět, manekýn dřevěný s potiskem. Výška: × × cm.


Stáhněte si fotku dřevěný manekýn z fotobanky . Produktů na stránku: vše. Kloubový model lidské postavy, různé velikosti. Omlouváme se, ale na této stránce nic zajímavého není. Ohebný v kloubech, lze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky