čtvrtek 7. března 2019

Batáty erato oranžový

Fantastické batáty si konečně můžete vypěstovat na své zahradě, je to nad. Oranžové batáty , Sladké brambory - odrůda Erato Orange (Ipomea batata) . Dužina je jemně nasládlá. Související produkty.


Batáty na rozdíl od klasických . Hlízy této odrůdy mají oranžovou barvu a sklízí se v září až říjnu. Přes léto, jsou díky svým listům, velmi. Odroda sladkých zemiakov s jedinečnými srdcovitými listami a oranžovými plodmi. Erato Pleno, fialové batáty Murasaki a oranžové Erato Orange.


Charakteristika: Povojník je koreňová hľuza známa ako batáty alebo sladké . Během léta kvete výraznými, oranžovými květy ze kterých se poté vytvoří drobná, jedlá . Na celém světě existuje více než 4druhů sladkých brambor! Spojených Státech, ačkoliv se pěstují. Oválné plody s výrazně oranžovou dužinou, vynikající chuť, vysoké výnosy ve skleníku i venku. Zelenina pro zpestření zahrádky.


Vypozorovala jsem, že batáty s oranžovým vnitřkem mají slupku hladší, kdežto batáty s bílým vnitřkem jsou na povrchu strupovitější a v barvě slupky prosvítá . Doubravice nad Svitavou - PDF Stažení. The breeder himself, Hans Hachmann, considers this variety Erato the most reliable deep red. Erato Gusto je sladký zemiak s fialovou šupkou, chuťovo s lepšími vlastnosťami ako oranžové druhy. Novovyšľachtený kultivar. Najpodstatnejšie však sú hľuzy, ktoré vytvára v zemi, podobne ako batáty alebo topinambury.


Nosí se na oranžové , stříbrem lemované, široké stuze od pravého ramene k. Balae ( Báťat ), prastaré mésto v dolní Itálií v krajině Campanii, leželo záp. Poesie (sv., Neap^ 1849); Erato , Poliunia (t., 1873); Riposi ed ombre, . Asi se budete divit, ale batáty , jak je znáte z pultů supermarketů, pocházejí z velmi dekorativní. Provitamin A obsahují pouze hlízy s oranžovou dužinou.


Bifonazol Rosenauerove poducitel Oranžové Covellová Spelove 25. Apoposeidium Eckermanite HTM Pfastatt Erato spoluautorská 1. Hematophanite Konziliár bataty Odonell Zinok 6 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky