čtvrtek 20. května 2021

'Vanille fraise'® hortenzie latnatá

'Vanille fraise'® hortenzie latnatá

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Pozoruhodné, extra velké květy se postupně zbarvují od sněhobílé do malinově červené. Zasíláme v květináči. This Pin was discovered by Mary Anne McDaniel.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dostupnost: dle vhodného termínu výsadby . Je dobré ji na jaře zkrátit asi o třetinu až . Opadavý keř s výraznými květy dorůstající do výšky - m. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Pěstování: Jedná se o velmi odolný, opadavý, listnatý keř, dorůstající do průměrných výšek 90cm – 5m. Květenství tvoří lata . Dobrý den, připojuji foto své hortenzie , mám ji od r. Unikátní hortenzie Vanilková jahoda květinami připomíná cukrovou vatu.


Hledáte hortenzie latnatá vanille fraise ? Hydrangea paniculata VANILLE FRAISE hortenzie latnatá. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Tyto nižší až středně vysoké velkolisté keře s květy většinou v koncových chocholičnatých latách nejlépe rostou na chráněném stanovišti v polostínu, ale mají-li . Vykvétají na začátku srpna čistě bílou barvou, které se . U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další. Prodejní výška: až 30cm. Doprava: len osobný odber.


Nová dekorativní odrůda. Stonky jsou tmavě červené. Barva květů je zprvu bílá, rychle . Aug Tvar není přísně kuželovitý ale nadýchaný jako cukrová vata, které se začne později v létě podobat i barvou. Upozornění: poslední kus skladem!


Balení: Kontejner 3l. Tyto rostliny se nejlépe pěstují na přímém slunci. Hortenzie latnatá „ Vanille Fraise “. Nejsou náročné na půdní typ, avšak lépe . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Velké květy bílé barvy mění svůj odstín do růžové až červené barvy.


Překrásná dekorace Vaší zahrady v pozdním létě. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět. Nádherná vzpriamená latnatá hortenzia, je nástupcom svetovo známej hortenzie Vanille Fraise “. Jej veľké laty kvetov, sú najskôr biele a následne prechádzajú . Všechny níže uvedené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky