středa 15. června 2016

Divocak krkovice na grilu

Na steak se výborně hodí třeba krkovice. A jak ji ochutit, to už je podle Hanky velice jednoduché: „Rozehřejeme si gril, to je naprosto zásadní. Připravte si krok za krokem kančí krkovici na grilu podle šéfa Zdeňka Pohlreicha.


Kančí krkovice na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami.

Za minut podáváme. Vyberte si ze stovek receptů na Divočák grilovaná krkovíčka, které se vám budou snadno. Plátky vepřové krkovice lehce naklepeme paličkou na maso. A máte možnost připravit si nezvyklé menu z divočáka? Vyzkoušejte recept na divoký kančí steak.


Maso nakrájíme na plátky a jenom zlehka poklepeme. Tématické fráze: divočák na grilu grilovaný divočák divocak na gril recept divočák na grilu recept . Otevři zde pro více informací ▽ Přihlaste se k odběru kanálu .

Kančí svíčková, nebo šípková omáčka je tradiční lahůdka. Pro nakládání zvěřiny na gril platí, že do marinády je lepší použít raději méně koření, aby nebyla potlačena přirozená. Pak už jen sundáváme dobrotu z grilu a vychutnáváme.


Vepřové a hovězí plátky grilujeme - minut, pstruhy asi minut, kuřecí nevykoštěná stehna až minut. Recept na marinovanou krkovici na grilu krok za . Marináda za vteřin podle Zdeňka. Vepřovou krkovičku nebo kotletu na grilu si řada z nás neumí představit bez marinády. Nejen, že maso lehce. Připravit divočáka na grilu můžete na zahradní slavnosti, myslivecké bály.


Na gril se hodí jak menší divočák s váhou okolo kg tak i pořádný . Co je dobré na úvod při grilování masa vědět, že maso grilujeme při pokojové teplotě. Vykostěnou kančí kýtu očistíme a osolíme. Kousky cibule a slaniny opečeme na rozehřátém oleji, přidáme kančí kýtu, kterou po všech stranách opečeme.


Stačí na ně suroviny a chutnají božsky. Obliba zvěřiny roste. Jak se dostane kančí maso.

Už jste zkoušeli hodit na gril kančí krkovici či třeba jelení kotletu? Níže jsou šéfovy recepty rozepsány, ať se vám dílo daří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky