čtvrtek 23. května 2019

Dily vertikutátor alko

Krytka kola pro vertikutátor AL KO 3E,VLE Combi care Akce Kód:. Pastorek motoru pro vertikutátor AL KO 32. Hledáte vertikutátor alko náhradní díly ? Lehký, tichý a ekologický – ideální pro středně velké plochy Ergonomicky tvarované držadlo pro pohodlnou práci Komfortní pětistupňové nastavení hloubky . Nože pro vertikutátory: SOLO Dolmar Hecht Marina Brill Alko Mtd Cub Cadet Wolf garden Pro dotaz ohledne . E Comfort, snadná výměna, ocelových pružin. Provzdušňovací válec pro vertikutátor AL- KO. AL-KO - Nože a díly k sekačkám.


Jelikož provádíme i servis zahradní techniky AL - KO ,stiga, Bofa, Alpina, Husqvarna,mountfield aj. Takže živiny půjdou k rostlinám a zničí se . UPOZORNĚNÍ - DOPRAVCI OMEZUJÍ HOTOVOSTNÍ PLATBY. Vážení zákazníci, Omlouváme se, bohužel dopravci omezili hotovostní platební styk. Originální náhradní díly jsou identické s komponenty používanými v sériové výrobě. Proto je lze jednoduše vyměnit s jistotou dalšího bezproblémového provozu . Inzerát Vertikutátor AlKo v okrese Nymburk, cena zadarmo, od LukasJiracek na Sbazar.


Popis: Zdarma na náhradní díly , mám i náhradní hřídel. Nůž vertikutátor ks. Zeptejte se odborníka. Alko provzdušňovač vertikutátor Namir. Unsubscribe from NamirCZ?


Pravidelně rozšiřujeme naše sklady a sortiment našich náhradních dílů,. Kategorie, Nože pro sekačky Alko. Společnost Kasumex s. Díky silnému motoru nožová hřídel s dvojitými ocelovými čepelemi . V případě, že k takovému běžnému opotřebení u vašeho vertikutátoru dojde, máte. Nakupujte Sekacky alko nahradni dily.


Kvalitný výrobok pre profesionálne využitie. Vhodné pre modely: ALKO Popis: A. Kompatibilní s vertikutátory . Pro bližší informace čí nezávaznou poptávku nas neváhejte kontaktovat na tel. Náhradní díly na míchačku Al-ko , ALKO.


Držák páky ruční brzdy ALKO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky