čtvrtek 7. září 2017

Angrešt keřový květináče prodej

Angrešt hinnonmaki gold - keřový empty. Plod : velký Slupka : zelenožlutá se středním žilkováním, středně tlustá, pevná, bez ojínění a ochmýření . Captivator je velmi pozdní, téměř beztrnná odrůda angreštu. Plody jsou středně velké, se. Seřadit: Název A-Z, Název Z-A, Přednastaveno, Ceny od nejlevnějšího, Ceny od nejdražšího .

Rybíz keřový černý TITANIA. Nabízím k prodeji ovocné stromky a drobné ovoce. Prodám rybíz keřový červený v květináči. Cena: 25Kč včetně.


Zemědělský bazar je zaměřen na nákup a prodej všeho co se nějak týká zemědělství. Ovocné keře, prodej ovocných keřů. Také jste hledali v obchodech a supermarketech rybíz, angrešt nebo maliny a nenašli? Toto tradiční ovoce našich babiček .

JOSTA INVICTA - žlutý stromkový angrešt (meruzalka) stromek v květináči. Pravokořenné sazenice se upravují podobně jako u rybízu. Udržovací řez značně ztěžuje trnitost angreštu. Proto se mají přebytečné . Stromkový a keřový angrešt. KONTEJNEROVANÝ STROMEK-stromek s korunkou,který je zakořenělý v květináči a po přesazení do.


Test – raný – zraje cca od konce června – keřový. Rostliny jsou prokořeněné v květináčích ,v plném květu a připravené k prodeji. Inzerát byl odebran z oblíbených. Sazenice máta, rybíz, angrešt , meduňka,.


RŮŽE keřové (velkokvěté, polyantky, pnoucí). VÁNOČNÍ STROMKY - řezané - foto, v květináči - foto. RYBÍZY a ANGREŠTY - stromkové i keřové. Prodej v Ostrožské Nové Vsi.


Téměř beztrnná odrůda angreštu s červenými středně velkými sladkými plody. Raná odrůda bílého keřového angreštu vhodná pro přímou konzumaci i zavařov… od března. Nová stáleplodící žlutá odrůda vhodná do zahrádky i do květináče.

Ginko biloba - jinan dvoulaločný. Velmi známá léčivá rostlina. Výška nyní cca cm. V květináči o objemu 3l. Krásný rozvětvený keřový stromek.


Mar Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì,. Pěstujeme a prodáváme angrešt , rybíz, maliny, růže, rododendrony a azalky,. Zabýváme se pěstováním bylin, sazenic a květin v květináčích a prodejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky