úterý 19. září 2017

Angrest odrudy

Podle doby zralosti rozdělujeme angrešt na odrůdy rané, středně rané a pozdní. Na základě barvy slupky plodů rozeznáváme odrůdy. Zelenoplodý angrešt vysoce odolný padlí.


Novinka - nová česká odrůda od šlechtitele M. Zraje v první polovině července. Plod je středně velký až velký, . Je to díky malým nárokům na pěstování a mnohostrannému využití. Víte, které odrůdy si . Související informace naleznete také v článku Srstka angrešt. Plody zrají od začátku července a jsou střední velikosti, mají elipsovitý tvar a na . Původ: ČR, vznikl na Šlechtitelské stanici ve Velkých Losinách z křížení odrůdy Citronový obří a. Vaše cena: 13Kč.


Tovačov a Ostrožská Nová Ves, . Není angrešt jako angrešt aneb jaký se hodí do vaší zahrady. Středního vzrůstu jsou odrůdy Dekor, Šolcova naděje, Triumphant a Zlatý fík. Kateřina Řehořová 07. Odrůdy angreštu, které se pěstují v našich klimatických podmínkách.


Angrešt a jeho odrůdy. Bílý nádherný, citronový obří, . V zahrádkách se většinou pěstuje angrešt stromkový. Stromek odrůdy angreštu . Sklizeň ze stromků je snadnější než z keřů a ovoce bávý kvalitnější. Obsahuje stejně vitamínu C jako citrony, . Seřadit: Název A-Z, Název Z-A, Přednastaveno, Ceny od nejlevnějšího, Ceny od nejdražšího . Podobně velké jsou sazenice odrůdy Blanka.


Vyhledávání: Sloupove odrudy Sloupovity angrest. Nalezeno produktů. Tento angrešt patří mezi rané odrůdy , které mají sladkou chuť. Plody se vyskytují pravidelně, úroda je velká. BĚŽNÁ VÝŠKA ‎: ‎1-2m BĚŽNÁ ŠÍŘKA ‎: ‎1-1.


Některé kulturní odrůdy jsou odvozeny i od druhu angrešt malotorný, angrešt trnitý a angrešt. Udržovatelem odrůdy je firma Starkl-zahradník, s. Vzrůst pravokořenného. Snažíme se vybírat odrůdy rezistentní proti americkému padlí.


Pro příští rok si zcela určitě pořiďte nové odrůdy angreštu a rybízu. Keřové rostliny mají větší kořenový bal. Silnější kořeny těsně před výsadbou. Podle získaných informací bychom měli v prodeji sehnat tyto odrůdy angreštů tolerantních proti americkému padlí angreštovému a to: zmíněné ROLONDA,. Na trhu jsou vyšlechtěné odrůdy angreštu rezistentní proti houbovým.


V porovnání s rybízem je náročnější na půdu. Z pohledu zrání řadíme odrůdu Démon mezi velmi raně zrající odrůdy černého. Vzhledem k růstovým vlastnostem je možné úspěšně tento angrešt pěstovat ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky