čtvrtek 14. září 2017

Benzinovy fukar na na listí pila stihl

A to nejen na podzim, kdy si snadno poradí se záplavou listí : zbytky. STIHL , vše funkční, cenu nabid. Okružní pila Makita (DSS610Z) AKU Li-ion 18V bez aku. Vysávače a fukáre lístia Záhradná technika vysávač a fukár na lístie sú určené.


Silný sací výkon aj pri vlhkom lístí ,fixácia plynu na prácu bez únavy, ohnuté . Vyberte si z celé řady ručních fukarů, zádových. V tomto videu se můžete podívat na FUKAR NA LISTÍ RB24E od. Velmi lehký, tichý, benzínový vysavač listí. Vysavač lze velmi dobře použít i jako fukar listí do výše 5m hmoty. Velmi výkonný, odfoukne větve, šišky, trávu i nánosy hlíny.


Výborný pomocník na úklid zahrady, okolí chat a pozemků na napadané listí a . Lehký benzinový foukač s dobrým poměrem hmotnosti na jednotku výkonu. Odstraňuje z ploch rychle spadané listí a posečenou trávu. Vysoký výkon při nízkých . Motorový fukar listí. Malý benzínový křovinořez. Vyvětvovací motorová pila.


Drtič na dřevo a biomasu BUGNOT BV N 56. VYHRABÁVAČ LISTÍ NA FUKAR. Zobrazit v plné velikosti. Podobně jsou na tom třeba Hitachi RB24EAP, Hitachi 24E, Stihl BG 56. Krovinorez benzinovy v záruce in Decin, Czech Republic.


Fukar na listí nový nepoužité in Lahost, Ústecký Kraj, Czech Republic. Dětské hrábě na listí z pevného plastu. Benzinové, elektrické . Certifikace CE, PAHs a EN 71.


Výkonný fukar na listí s motorem 4-mix. Součástí je praktické gumové douvdílní držadlo, antivibrační systém, upevnění pomocí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky