pátek 8. září 2017

Elektrická katrovacka na hlínu

Pokud potřebujeme prosítovat větší množství zeminy nebo hlíny z kompostu, použijeme zahradní síto. Pro častější použití se nabízejí bubnové katrovačky s elektrickým pohonem. Hotová katrovačka pro připojení motoru. Daruji hlinu s primesi suti. Kdo prodá elektrickou katrovacka spěchá to.


Elektrická bubnová kátrovačka zeminy.

Doba zapůjčení a cena dohodou. Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Síta 10x10mm a 16x16mm (v ceně), elektrický pohon 220V. Vhodné pro malá zahradnictví. Kátrovačka zeminy - elektrické kátro.


Kdesi vzadu na konci pozemku je kompost vytvořený ze spadlého listí, hlíny a trávy z celé zahrady a rokle. Katr s centimetrovými oky je dobrý na písek nebo zeminu do květináčů. Pro přesívání hlíny na záhon mi připadá příliš hustý.

Katrovačka - prosévačka - prohazovačka oko 6mm, rozměr rámu. Můj katr na hlínu , kompost, písek, apod :-D. Poptávka: elektrický prosévací . Při tom všem potřebujete každou. Klíčová slova: - Domácí kutil Hlíny Katrování Míchačka.


Název a rozměr výrobku (mm), Cena, Pozn. Otvory lze nastavit na velikost až mm, takže se prosévačka hodí na různé druhy prosévaných materiálů: kompost, zeminu, písek, dřevěné piliny. Narazil jsem na mobilní třídičky, na které se nahodí várka hlíny a pomocí.


Po výměně bubnu je z prosévačky míchačka. Buben na míchačku je v ceně. Pozinkované prohazovací síto třídí všechny druhy půdních materiálů, zejména kompost nebo zeminu pro jejich zjemnění.


Díky jeho nízké hmotnosti se s ním . Prohazovačka - katrovačka s okem 19mm. Inzerát byl odebran z. Ruční prosévačka – katrovačka kompostu, hlíny , písku, štuku, . Přesívačka ( katrovačka ) zeminy (kamení,kompostu) ze staré míchačky. Doporučujeme pro vás. Plošina nůžková elektrická - m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky