čtvrtek 18. ledna 2018

Dětský trakař dřevěný

Vneste do vaší zahrady trochu nostalgie a pořiďte si z našich dřevěných výrobků . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů trakař dřevěný. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Povrchová úprava je provedena ekologickým lakem. Minitrakářek - dětský.


Velký dřevěný trakař v délce 120cm. Plně funkční replika skutečného trakaře. Vhodné do zahrady, na terasy, do skalky. Dekorační květináč trakař s korbou je vyrobený z masivního dřeva a poslouží k umístění květin v květináči.


Délka 120cm, výška 38cm, šířka cm. Vyrobeno ze smrkového . STARÁ HRAČKA DĚTSKÝ DŘEVĚNÝ TRAKAŘ. Zahradní květináč trakař najde své uplatnění v každé zahradě.


Potěší nejednoho zahradníka nebo zahradnici. Uděláte s ním radost sobě, ale také svým blízkým. Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu.


Děkujeme za pochopení. Dětský trakař z kvalitního plastu délky 70cm, se kterým odvezeš každý náklad díky hluboké korbě. Masivní nožičky zajistí stabilitu, odolné kolečko zas . Trakař dřevěný , velikánský. Popis: dřevěný dětský trakař STRAKOŠ 2je vyroben z masivu dřeva buk.


Vybírejte z inzerátů. Prodám starý dřevěný trakař. Posázené truhlíky s převislými rostlinami je nádherná dekorace do Vaší zahrady. Dřevěný trakař k dekoraci na zahradu. Rozměry - celková délka 104cm, šířka . Nenašli jste co jste hledali ? Máte dotaz na tento produkt ? Potřebujete více informací ? Teak, Hnědá, Dub, Základní impregnace.


Poslouží nejen jako květináč, ale i jako pěkná dekorace do zahrad. Recycled timber wall planters designed for the asthectics of simplicity and elegance. Ideally suited to hang indoors or outdoors under cover.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky