úterý 9. ledna 2018

Bazén kobylisy

Bazén kobylisy šutka. Dárkový poukaz je platný po dobu měsíců od data zakoupení. Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha . Aquacentrum Šutka - bazén s brouzdalištěm a dětský výukový bazén - Praha - Kobylisy. Také je zde bazén pro děti o velikosti 15m, hloubkou 8m s vodním hřibem a skluzavkou.


Výrazným plusem je bezbariérový přístup . Areál nabízí venkovní bazén (4 x 1m), dětský oválný . Připravili jsme pro vás přehled těch nejlepších z nich: největších, nejmodernějších, nejlépe vybavených, nebo alespoň umístěných přímo v centru Prahy. Avia Čakovice – letní bazén , Praha 9. Divoká Šárka – letní bazény U Veselíka, Praha 6. Toto je seznam veřejných bazénů a koupališť v hlavním městě Praze. Na Stírce – venkovní koupaliště, Praha – Kobylisy. Už více než šedesát let mohou Pražané využívat areál koupaliště Stírka v Kobylisích. Poslední rekonstrukcí prošlo před deseti lety.


V areálu se také nachází výukový bazén pro naše nejmenší návštěvníky, který je hojně. Využijte náš katalog plavání dětí Praha - Kobylisy a vyberte si to nejlepší pro. V plaveckém areálu je jeden ze dvou krytých padesáti metrových bazénů v Praze. Public Swimming Pool. Kalendova Chabrybárna.


Comfort Food Restaurant. Zmrzlina Horní Počernice. CrepesCoffee - Praha - Kobylisy. Plavecký bazén Výstaviště . Tipy na výlety pro děti i dospělé Praha - Kobylisy.


Koupaliště Praha - Kobylisy - největší výběr v Praze v Kobylisích. Lokalita: Praha - Kobylisy. Otevírací doba: 9–19. Celodenní vstupné: 1Kč. Adresa: Pod Statky 1 Praha 8. Metro: C – Kobylisy.


Po dobu kurzů není bazén přístupný veřejnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky