středa 14. srpna 2019

Co proti květopasu jahodového

Příčinou není špatná výživa ani chladné počasí, ale škůdce květopas jahodníkový (Anthonomus rubi), brouk z čeledi nosatců . Květopas jahodníkový. Latinský název: Anthonomus rubi (Herbst). Slovenský název: Kvetovka jahodová. Německý název: Erdbeerblütenstecher.


Při provádění ošetření postřikem proti květopasu jahodníkovému je nutné aby . Insekticidní přípravek je určen k ochraně okrasných rostlin, ovoce a zeleniny proti savým. Jednorázový insekticid proti savým i žravým . Popis: Tmaví až černí 2-3. Zatím se v zasychajících jahodových poupatech vyvíjejí larvy květopasů. Ošetření proti květopasu rozhodně nepodceňujte, nechat vše napospas přírodě by se . Insecta) řád: brouci ( Coleoptera) čeleď: nosatcovití (Curculionidae).


Další české názvy: květopas jahodový. Prosíme Vás o trpělivost, když budete déle čekat na doručení zboží. Děláme maximum, abychom zboží odesílali co nejdříve. Proto porovnání výskytu uvedených škůdců v České republice a na.


Napadené jahody Roztočníkem jahodovým , nyní můžeme jen otrhávat. Jen se chci ujistit, že ne třeba květopas jahodníkový, který nakusuje stopky květů. Nemohu a nechci učit odborníka, proto píši: Jen můj názor.


NAŠE KUCHYNĚ: Jsme to co jíme proto raději jíme zdravě Nasa, Zelenina, Jídlo. Roztočík jahodový miniaturní roztoč, škůdce jahod. Postřik proti květopasu jahodníkovému se provádí v polovině dubna, a to před květem. Dithane DG Neotec, Champion WP nebo Novozir MN 80. Jak založit jahodový záhon?


Prosím o sdělení názvu nejúčinnějšího přípravku proti květopasu. R použít Decis, Karate a Calypso . Proto je nepěstujeme déle než čtyři roky. Ochranu proti němu můžeme zvolit ekologickým postřikem. Jahody jsou často napadány květopasem.


Výrobky z Jahodového domu. Působí zejména proti žravým škůdcům (Lepidoptera, Coleoptera) jako. Na zahrádce se snažíme minimalizovat chemické zásahy, proto musíme stav porostu.


V jarních měsících jsou keříky jahod nejvíce ohroženy květopasem jahodníkovým – porost. Mezi jahodové keříky nasázíme česnek. Je vhodné pěstovat mezi jahodami nějakou ci-.

Co proti květopasu jahodového

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky