středa 28. srpna 2019

Elektronická vábnička na na lišku

Elektronická vábnička na na lišku

Mezi zvuky, které jsou nahrané na dodávané SD kartě, jsou: kojot, králík, liška , vlk, myš, vrány, datel, krocan nebo jelenec. Elektronická vábnička s možností uložení a přehrávání vlastních zvuků. V základní sadě je nahrán hlas štěkající lišky , skolení lišky , králičí a zaječí vřeštění, mix . ELEKTRONICKÁ VÁBNIČKA GC101XL. Dostupnost: Nedostupné. V jednom balení získáte atrapu kořisti a vábničku , kterou lze ovládat až na vzdálenost metrů pomocí . Vábnička na lišky Primos Still Cottontail Rabbit.


Bezdrátová elektronická vábnička Mantis Pro 4Vám dovolí přehrát najednou i dva vábicí. Myškovačka jako vábnička na lišku , patří mezi nejjistější přilákání lišky jež máte v očním dosahu. Nordik Roe Roebuck Call SRNČÍ VÁBNIČKA Tato. Aktivní elektronická sluchátka Active GILLSEN. Kvalitná elektronická vábnička , ergonomický tvar, kompaktná, ľahké ovládanie, jedným prstom . Druhy: vrána prase divoké kachna divoká liška husa.


K vábničce je možné připojit i elektronického balabána a tím zvýšit efekt vábení. Já jsem s ní vábil jen přes zimu, na sněhu, v létě se moc liškám nevěnuji. Jste na správném místě. Z naší široké nabídky kvalitních av praxi odzkoušených vábniček.


Elektronická vábnička na na lišku

Zvuky sú vysoko kvalitné a účinné pri vábení. Obsahuje päť zvukov v jednom zariadení, možnosť manuálneho vypnutia a reguláciu . Malá kapesní vábnička s nahranými zvuky. Je určená k vábení predátorů. Táto vábnička je veľmi jednoduchá na použitie.


Je predladená na základné zvuky a teda veľmi pomáha . K použití elektronicky reprodukovaných hlasů zvěře bych se na tomto místě jen. Na trhu je několik typů vábniček na lišky v době kaňkování, já mám dobrou . Určena na šoulačku a hon na lišku. Používá se tak snadno, že se k přivábení lišek nepotřebujete nic učit. Jednoduchým stisknutím palcem napodobí vábnička. Potrebujete navábiť jeleňa, srnca, diviaka, daniela, líšku či inú zver?


Elektronická vábnička na na lišku

Ste na správnom mieste. Opět jsme naskladnili vábničky UCR- ideální doplněk pro vábení predátorů, aktuálně se. Když přistupujete k lovu s tou správnou motivací, elektronickou vábničku.


Na novém místě jsem už ale zkoušel vábit lišky při kaňkování a funguje to skvěle. Tiše odkládám vábničku a snažím se nevnímat hejno komárů. Zhlédla jsem dvě švédská instruktážní DVD o lovu lišek a srnců vábením a tento.


Tato vábnička neuvěřitelně věrně napodobuje kodrcání kohouta bažanta obecného. Dále napodobuje skolení lišky , zaječí vřeštidlo a hodinový zpěv bekasiny . Pomocí reproduktoru vydává věrohodné zvuky černé zvěře. Pro lišku je to většinou taková dovolená, protože cestuje po světě a jen musí.


Sekretářka na konci telefonu beze slova spustila elektronický zámek a Alan vešel dovnitř. To jsou lovecké znělky a lákání zvěře na vábničky ,“ odpověděl Jelen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky