pondělí 26. srpna 2019

Filcování štuku

Kovbojské a indiánské kostýmy jsou obzvláště oblíbené pro svou univerzálnost, jelikož mimo večírky ve stylu westernu a divokého západu se dají využít i na . CZK Zmizení Edwina Lindy books. Kus je z krajinky k vláčkům,. Děkujeme za pochopení. Položek k zobrazení: 0.

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží. Výsledky vyhledávání v katalogu. Indiani a kovbojove figurky produktů. Masky Folia kovbojové , indiáni a piráti pro kluky i holky. Sada papírových škrabošek s gumičkami, které čekají na své.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Teddies Figurka kovbojové , indiáni ,plast 10cm, Kategorie: Vojáci, kovbojové , rytíři. Sada figurek ks indiáni a kovbojové s doplňky. Velikost figurky cca cm. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Prodám figurky indiánů a kovbojů. Bohužel, Vašemu požadavku neodpovídá žádné zboží v . Sada indiáni a kovbojové s mapou a doplňky plast v sáčku 28x33cm - Sváděj strhující boj mezi kovboji a indiány, nebo je. Vybrat hračky pro: holky. Indiáni a kovbojové sada s doplňky plast 22ks - Indiáni a kovbojové sada s doplňky plast 22ks na kartě.


Plastové figurky kovbojů nebo indiánů. Tito jsou z gumy asi 10. Asi by pomohlo foto,ale pochybuju. Já jen,že už mi byly nabídnuty indiáni z Kinder vajíček. Materiál : plast Věk: 3 . Vše je vyrobeno z PVC a baleno v krabici .

V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Figurky jsou staré, ale nejedná se o NDR. Zažij ten opravdový WESTERN! Dále indiáni , piráti, kovbojové. Barvené i nebarvené figurky.


Pěší, jízdní, děla , stromy, keře a další příslušenství. Ukázka na foto jinak zašlu na e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky