pátek 23. srpna 2019

Drtiče na kosti elektrický

Rok s rokem se sešel a já jsem zde zase. Vloni touto dobou jsem jásala nad informací, že lze zakoupit ruční pákový drtič kostí. A protože jsem pravý č. Ako spravit elektricky drtic kosti ? Kde seženu drtič kostí (kuřecích) na el.

T Group drtič kostí velký. Drtiče kostí jsou jednoduché nástroje na drcení kostí , především drůbežích, a chrupavek zejména pro slepice. V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo italské elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí , krouhače řepy, loupače.


Pákový drtič kostí ve vylepšeném provedení má oproti Standardu tyto výhody: Je rozebiratelný (čep s segrovou pojistkou), má zesílený profil - konzola a . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zoradiť: Vyberte, Od najnovších, Od najstarších, Podľa názvu A-Z, Podľa názvu Z-A, Od najdrahších . Starší drtič na kosti pro drůbež cena 2Kč.

Prodám elektrický drtič větví,málo používaný. Praktický pomocný nástroj k drcení kostí. Před použitím drtiče si pozorně přečtěte tento návod a uložte jej pro.


Drtí větve až do průměru cm. Profesionální elektrické mlýnky na maso pro všechny druhy provozů. Ruční pákový drtič na kosti pro drůbež. Vyrábíme a prodáváme vše pro chov drůbeže, králíků, holubů, exotů - nášlapná krmítka, napaječky, zásobníky, krmivo, minerální doplňky, vitamíny.


Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Drtiče větví dělíme na elektrické drtiče a benzinové drtiče.


Při práci je totiž nutné jednou rukou přidržovat mačkané kosti a druhou sklápět páku čelistí drtiče. Zásobník jsem vyrobil z jednoduché krabice s . Rozdrcený materiál je možné . Nenáročný na spotřebu elektrické energie a vody. Bezpečný, rychlý a účinný provoz drtičů - slupky, odřezky, kosti - odpa který vzniká při přípravě a zbytky z talířů nejsou pro drtiče problémem.

Připojení všech modelů drtičů EcoMaster do elektrické sítě se provádí. Drtič je dodáván včetně pneuspínače. Výrobce: KOVODRUŽSTVO. Kategorie: Drtiče kostí.


Dostupnost: k odeslání v úterý 21. Předem děkuji za nabídky. Elektrický drtič kostí Kdo vyrobí, případně prodá elektrický drtič kostí ? Drťte i malé kosti , „lógr“ z kávy a ostatní tvrdé zbytky potravin. Jestliže chcete vytáhnout z drtiče cizí předmět, nebo se drtič zablokoval a chcete ho uvolnit, musíte předtím.


Před zahájením tohoto kroku vypněte elektrický proud pomocí jističe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky