středa 29. ledna 2020

Domaci vyroba drtič betonu

A co takové recyklační drcení kamene, starého zdiva, betonu apod. Potřebuji drtič pro domácí drcení. Stroje - Drtic obil bazar. NABIZIM MobilNI DRCENI SUTI BETONU OPUKY PISKOVCE ATD.


Dobrý den, nabízím k zapůjčení drtič uhlí- domácí výroba. DRTICKA STAVEBNI SUTI DRTIC BETONU. Firma RESTA nabízí mobilní drtiče, mobilní třídiče, drcení kameniva, třídění kameniva, skládkování a ukládání stavebních odpadů, linky pro zpracování . ARJES Impaktor 2EVO je univerzální drtič kamene a suti pro firmy, které generují malé.


Domácí a komerční odpad; Guma, kámen, keramika, . Predam drvic na plasty, tovarenska výroba , zdrvi vš. Zpracovává drobnou stavební suť (omítky, cihly, beton ) a podobné středně tvrdé materiály s pevností tlaku do. Drcení starého betonu a cihel. Myslím že by snad šlo kontaktovat výrobce polystyrénu.


Vares SHARK - drtič zahradního odpadu. Celokovový drtič zahradního odpadu od českého výrobce VARES. Velmi dobrý poměr ceny a výkonu! BLACKDECKER BEBLV3Elektrický zahradní fukar, vysavač a drtič.


Motorový zahradní drtič domácí výroby. Podívejte se na další nápady na téma Květináče, Nápady do zahrady a Dekorace. Tento příspěvek (zjistit adresu).


Výroba drtiče zahradního odpadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky