pondělí 13. ledna 2020

Fazole navy

Získala své jméno podle toho, že na konci 19. Rozmixováním uvařených fazolí navy spolu s olivovým . Je také dobrým zdrojem manganu, kyseliny listové a hořčíku. Díky výhodnému poměru obsahu draslíku a . Malá fazole bílé barvy a jemné chuti v biokvalitě.


Využijete ji při přípravě polévek, salátů, pomazánek nebo příloh.

Fazole Navy vyniká jemnou chutí. Zároveň obsahuje hodně vlákniny. Obsahuje hodně vlákniny, je také velmi dobrým zdrojem manganu, kyseliny listové a hořčíku. Je skvělým zdrojem bílkovin.


Velikost balení, 5g. Může obsahovat stopy . Obecné informace: Na světě najdeme přes 1druhů fazolí lišících se svou chutí, tvarem i barvou. Výborné jsou na polévky,.


Složení: fazole navy.

Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. Zkuste tuhle lahodnou fazolku uvařit, rozmixovat a máte skvělý základ bohatých pomazánek. Veganské potraviny, přírodní kosmetika, ekologicky šetrná drogerie s . Do češtinyDo angličtiny.


Hmotnost: 5g, Balení: 2 MJ: ks. Popis Využití: - polévky - luštěniny dobře ladí se zeleninou, houbami, bramborami, obilovinami - placky - rozmixujte vařenou . Jedná se o typickou součást indické a čínské . Hrách naleznete v obchodě zelený či žlutý. Serving Size : 1g. A právě bílé fazole menší . BIO zelenina Uhříněves. Haricot ( Navy ) – haricot – phaseolus vulgaris l. Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku.


Tento produkt bude odstraněn z vaší objednávky. Zatímco menší fazolky se mohou nakličovat, větší fazole musí projít varem. Tato mexická dobrota se dá použít i tak, i tak. Základem jsou fava fazole (u nás se jim říká bob koňský) - jedna z nejstarších plodin a vůbec jídel, které se datují .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky