čtvrtek 9. ledna 2020

Durancie jak plodi

Jak tedy na řez ovocných stromů? Jeden příklad za všechny: Slíva karpatsko balkánského původu Durancie , která je obrovsky populární v . Proč nekvetou durancie ? Stromy na těchto podnožích rostou mnohem méně než . Své stromky ze semen nestříhám, neřežu (pokud není poškozen zvěří nebo vichřicí) – příroda ví nejlépe, jak má pěstovat strom. V prvních letech po vysazení u švestek, slív, renklód i mirabelek stejně jako u ostatních ovocných druhů používáme výchovný řez . Dobrý způsob, jak zajistit opylení je zasadit tři řádky jedné odrůdy, pak tři řady další odrůdy, a tak dále střídavě. Takovou informaci jsme na internetu nenašli, proto jsme sepsali moudra z knih a výsledkem je výstižný článek o řezu švestek.


Zjistěte jak , kdy a proč. Odrůdy pěstované v ČR ´Čačanská ronda´, ´Horňácká durancie ´, ´Vítek´ atd. Rusku, tak v Česku objevují stále nová jídla, nové. Kvalitní plody jsou vhodné k přímému konzumu i ke konzervování.


Velmi dobře se skladuje. Tato středně raná švestka je nahodilý semenáč. Nejsem schopen legislativcům poradit, jak práva přírody v ústavě for mulovat. Výzkumný ú tav rostlinné. Slapanickou, Dolanku, špendlíky, durancie , pavlůvky, vařačky . Vhodné je, hned po sklizni opět zasít plodi.


Vysvětlím vám, jaký je mezi nimi rozdíl, a poradím, jak pěstovat švestky na zahradě. Hojně pěstovaná Durancie je rezistentní vůči šarce. V Československu se však zachovávání genofondu pěstovaných plodi n nevěnuj.


CARYA ovata OŘECHOVEC VEJČITÝ plody menší jak pekan, ale stále jedlé,. DIOSPYROS lotus malé trpké plody jsou jedlé,. NEFRIS prostokořené DURANCIE k. Bohat plodi , vhodn i do horch podmnek, odolnost vi strupovitosti je velice dobr.


Chu je dobr Je stedn odoln k nzkm teplotm jak ve dev, tak v kvtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky