středa 8. ledna 2020

Fatamorgana večerní prohlídka

Zaposlouchejte se do zvuků džungle, která nikdy nespí. Jednak teplota vzduchu a vlhkost je mnohem příznivější než za dne. Ty jsou totiž mezi Pražany velmi oblíbené a tak ani letos nechybí na . Láká vás představa noční procházky tropickou přírodou?


Zajímavosti o zvířatech a rostlinách, zprávy ze světa přírodovědeckého výzkumu, přírodní krásy a jejich ochrana, novinky z našich zoo. Ani večer zamilovaných nebyl výjimkou a noční procházení obohatila ochutnávka vín z místní vinice . Nyní mohou návštěvníci tropické rostliny obdivovat každý pátek, . Tento 1metrů dlouhý skleník, rozdělený do tří samostatných částí s . Zvlášť velký zájem je v době konání výstavy orchidejí. Každou zimu si skleník Fata.


Fata Morgana v botanické zahradě nabízí nevšední prohlídky za tmy. Večerní provázení se konají od 18. Vstupenky na noční prohlídky. A tamhle na tebe čeká taxík, odveze tě až domů. Jde o noční prohlídky , které se konají každý pátek . Prohlídky trvají vždy kolem hodiny.


Rezervace předem je nutná. Netradiční večerní prohlídky začínají 10. Málokdo z návštěvníků zná skleník noční, kdy náladu a pocit z prohlídky dokresluje zvláštní osvětlení. Během noci intenzivněji voní některé druhy rostlin a. Botanická zahrada Praha Troja, pátek 9. Dnes konečně návštěva hradu Loket i zevnitř, večerní prohlídka v rámci.


Vedení zahrady plánuje opětovně spustit i večerní prohlídky skleníku, a to na závěr . Jak vypadá džungle, když se setmí? Otestujeme nové trampolínové centrum ve Štěrboholech a jeho Wipe-Out zónu, první svého druhu v Praze. Zájemci by určitě neměli váhat . První prohlídka začne již v hodin a poslední ve hodin. Projděte se džunglí, která nespí.


Omezená kapacita večerní prohlídky skleníku nedovolovala . Kvůli vládním opatřením, které měly zamezit šíření . Media: Už jste byli na našem večerním provázení? Kláry a překrásným areálem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky