středa 5. července 2017

Begonie na slunicko

Polopřevislá begonie do závěsů nebo truhlíků. Je velmi odolná, na rozdíl od hlíznatých begonií snese přímé slunce. Vyniká bohatým kvetením od pozdního jara . Budeme sázet muškáty na sluníčko , begonie do stínu.


Ještě k nim přidáme modré lobelky, aby se okna pěkně rozsvítila. Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Begonie Big F1. Obvzláště velkokvětý druh begonie ,ideální na sluníčko , kvete až do zámrazu. Vhodná pro velké pěstební nádoby a záhony. Begonie bolívijská - begonie na sluníčko (Begonia boliviensis).


Latin Name: Begonia boliviensis. Myslete nejen na sluníčko. Petúnie nechce průvan, begonie mokré listy. Bakopa: Převislá balkónovka na slunce i do polostínu. Převislé výhonky bakopy jsou od května do října doslova obsypané drobnými bílými kvítky.


Umístěte jí do stínu či polostínu, hlavně ne na přímé sluníčko. V létě zalévejte vydatně, v zimě zálivku omezte. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jih a zapad muskaty - jsou nejodolnejsi, sever a vychod treba fuchsia nebo begonie.


Těšíme se na sluníčko. Ukážeme si, jak připravit hlíznaté begónie na jaro. Nebude chybět tvůrčí dílna.


Na konec nám vítězka soutěže paní . Umístíme je do nevytápěné místnosti a na jaře přemístíme na sluníčko. Nejpozději v květnu obrazí, v červnu zakvetou. Vybírejte ty se středními nároky na světlo, například draceny, begónie , fíkusy,. Nenechávejte rostliny v západním okně přímo za sklem, kde je může sluníčko.


Moc se mi osvědčily begónie. Nemají rády sluníčko , takže na severní stranu ideální a jsou v různých formách. Souhlas, begonie a fuchsie, obojí stojí za to. Dopřejte stinnému balkónu trochu zeleně, vsaďte na.


Také máte na balkóně nebo na terase okrasné květiny? Některé z nich vydrží déle, než jednu sezonu. Blíží se čas, kdy je dobré tyto kytičky . Dobrá péče se vyplatí, protože begónie potom směle kvete a rozrůstají se jí. Královská begónie miluje světlo, ale nedávejte ji na přímé slunce. Vypadá smutně, tedy pokud zrovna krajinu nerozsvítí příval sněhu, do kterého se opře sluníčko.


Sluníčko už se mile usmívá, osychají meze a při lesních cestách a na. Begonie , ve starší literatuře nazývané kysaly, jsou tradičními pokojovými rostlinami. Ani se neozvou, že mají nadbytek vody, nebo je naopak pálí sluníčko a mají žízeň. Zato hlíznaté begónie na slunečním úpalu jižní strany „ zatvrdnou“ .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky