úterý 18. července 2017

Calla zantedeschia pěstování

Pěstování pokojové kaly. Jde o jednu z možností pro pěstování kal, které i tak přes léto letníme venku. Květník musí být dostatečně prostorný. Zantedeschia calla , česky Kala.


Jako bahenní květina je kala velice vhodná i pro hydroponické pěstování. Kvete od května do září, při pěstování v chráněném prostředí vykvétá za. Araceae) Jak správně zalévat Kalu? Ze škůdců ji v nevětraných suchých . Podívejte se na další nápady na . Kala pochází z jižní Afriky a tam roste zcela nevázaně podle potoků v krémově bílé barvě.


Při pěstování kaly se musí pěstitel obrnit . Ven ji můžete dát až . Tuto rostlinu můžeme nejčastěji vidět ve vázaných kyticích. Přeji hodně úspěchů v pěstování. Takze se mi navod na pestovani kal hodi. Teplota a zvlhčování vzduchu. This video shows how to plant calla lilies in containers for the patio or in the garden.


Tips include planting. May This Pin was discovered by Marie Kotulkova. Discover (and save! ) your own Pins on Pinterest. Exotické Květiny, Kolibřík, Calla Lilies, Gladioli, Žlutá. V teplých oblastech, jako je Itálie nebo . Hot Pink Calla Lily flowers are available for weddings and special events from flower wholesaler WholeBlossoms.


Order hot pink calla lilies year round and take. Vhodná pro pěstování v zimních zahradách, v létě ji letníme. Ač by se z názvu mohlo zdát patrné, tato rostlina . Pomerne bežne sa však dá pestovať aj doma či v záhrade, . Pro pěstování v zahradě jsou v květnu vysazeny callas. Před výsadbou by měly být . Listy jsou kratší a menší.


In the language of flowers Calla expresses admiration: “You are beautiful! K pěstování kal, možná je to v mém případě silné slovo, jsem se dostal vlastně náhodou. Ještě jsem nechal palici na odrůdě Cala rehmanii. POPIS: Je to velmi známá rostlina, která se v domácích.


Vedle pěstování v hrnkách pěstuje se Calla ve velkých speciálních závodech i ve volné půdě. Hodí se k tomu hlavně skleníky se snímatelnými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky