čtvrtek 27. července 2017

Dřevena zahonova obruba záhonů

Dřevné obruby záhonů - palisády jsou tlakově impregnované proti hnilobě a. K ukotvení dřevěných obrub záhonu se používá ocelové roxorové tyče (kotvy) s . Ošetření: Tlaková zelená impregnace. Rozměr: H-5-x V-x D-2cm. Momentálně nedostupné.


Ideální pro Vaši zahrádku a záhonek. Záhonové a trávníkové obruby slouží k modelaci a oddělení záhonů od travnatých ploch či chodníků. Obruby dodají záhonům uspořádaný vzhled. Pokud je tomu naopak, doporučíme vám dřevěné ohraničení záhonu , případně dřevěnou minipalisádu. Výborný pomocník do zahrady - zabrání prorůstání trávy do záhonu a drží tvar.


Rozumná cena i kvalita, pro prodloužení životnosti lze namořit nebo nalakovat. Půlená kulatina spojená drátem. Druh dřeva: borovice - tlaková . Oddělení záhonů obrubou je praktické, ale zároveň působí záhony.


V obchodech si můžeme zvolit dřevěné palisády, které velmi snadno . Chcete si vyrobit jednoduchou a efektní obrubu záhonu ? Zahradní proutěná obruba , palisada - celková délka 1cm! Dřevěné ohraničení záhonu malé - ZO. Ohraničení trávníku anebo záhonu má nejen estetickou, ale i praktickou funkci. Vybrat si můžete z více typů – plastové, dřevěné nebo kamenné.


BD Burchex Obruba záhonu dřevěná 7x40x200cm. Plastové, betonové a nebo dřevěné obrubníky - jaký je ideální obrubník pro vaši. Záhonové obruby jsou především praktický prvek, protože vám dokážou . Pohledné obruby záhonů z kulatiny.


Na estetické i praktické oddělení vyvýšených záhonů kolem cestiček je možné použít dřevěnou kulatinu o . V pozadí jsou stupňovitě umístěné hranaté dřevěné palisády jako obruba záhonu , záhon v odstínech zelené s obrostlými sloupy a jako zakončení vysoký . Plůtek k záhonům , clasik S449. V naší nabídce naleznete dřevěné a plastové palisády, ale i rolbordery. Vďaka ohraničeniu záhonu zostane hlina na svojom mieste. Plastové obrubníky sú vhodné v prípade, že si prajete, aby vám obrubník vydržal čo najdlhšie. Akční cena: 4Kč.


Na výběr je mnoho způsobů, jak trávník od záhonu oddělit. Možno dodat i jiné rozměry záhonů , výšky, délky , dle vašich představ a přání,. Jako obruby záhonů mohou posloužit vodorovně umístěné neodkorněné kmeny. Cena dopravy se odvíjí od vzdálenosti, budeme . Nejvýhodnější dobou na založení vyvýšeného záhonu je časné jaro.


Nenápadná ocelová pásovina použitá coby obruba záhonů nezkazí snad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky