úterý 21. listopadu 2017

Betonové dlaždice uhřiněves

Výroba a prodej betonových výrobků pro venkovní architekturu. Praha - Uhříněves. Venkovní dlažba, dlaždice , zahradní architektura, schody, obrubníky. Povrch většiny našich betonových produktů je po jejich výrobě zušlechťován . Dlaždice vyrábíme v přírodní šedé barvě betonu v hladkém a vzorovaném provedení. Betonové květináče a zahradní nábytek.


Hledáte vhodný estetický prvek na . Specializujeme se na retro obklady a dlažby , secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující . Pokládka keramiky na teleskopické terče . Pokládáme kamennou i betonovou dlažbu všech barev a vzorů. Před vchodem do domu máme nádvoří, povrch z betonu , který bychom chtěli nahradit zámkovou . Realizace náměstí v Uhříněvsi. Zámková dlažba Diton Alpaca je moderní betonová dlažba, která vychází ze současných.


Jsme obchod zaměřující se na obklady, dlažby a koupelny. Speciální reliéfní povrch a různé barevné provedení této betonové dlažby ji činí. Pod značkou CS Beton v naší nabídce najdete bohatý výběr betonové dlažby. Varianty produktu: Dlažba Exclusiv. Obklady, dlažby , podlahy - prodej.


Navrhneme, poradíme, vyzkoušíme! Neváhejte nás kontaktovat. Plánujete rekonstrukci, stavbu koupelny, obklady a dlažby do kuchyně, venkovní dlažbu na terasu, na terče, mozaiku pro. Bytové domy, Romance – Uhřiněves. Název záměru: Výstavba závodu na výrobu betonové dlažby , Pohořelice.


Cihlářské výrobky, betonové prefabrikáty, teracové dlaždice. Straky u Nymburka zbývá ks. Zmonolitněním lze vytvořit konstrukce prosté betonové i želozobetonové o. Vybírat si mohou hned z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně a na WC. Chata, Březí u Říčan - obklady, dlažby , zateplení podkroví, sádrokartony.


RD Mukařov - betony podlah,. RD Uhříněves , Přátelství č. Lokalita: Hala Uhříněves. Pro náročnější zákazníky nabízí lícové cihly, obkladové pásky Terca a cihlové dlažby Penter. Po převzetí společnosti Tondach se stala také největším výrobcem. PROJEKT: Ekologické a inženýrské.


BETONOVÉ DLAŽDICE OKOLO ZAHR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky