pondělí 6. listopadu 2017

Dilatační plovák pro zazimování bazénu

Zazimovací dilatační plováky aplikujte vždy v linii nejdelšího rozměru bazénu , tedy v případě čtvercových nebo obdélníkových půdorysů vkládejte dilatační plováky. Zimní dilatační plovák pro zazimování bazénu. Kč Cena bez DPH: 1Kč Cena s . V případě mrazů, kdy hladina bazénu zamrzá, se pak led rozpíná do plováku a nepoškozuje. Dilatační plovák do bazénu, který pohlcuje tlak roztažnosti ledu a tak zamezí poškození . Za pomocí plováku zajistíte bezpečné zazimování bazénu.


Délka plováku je cca cm. Jednotlivé dilatační plováky se . Plováky je možné za sebe spojovat. Pro zazimování bazénu , nadzemního i zapuštěného. Zazimování bazénu doporučujeme realizovat tehdy, když teplota bazénové vody klesne pod.


Příklad: bazén 6x3m = dilatačních plováků. Zboží zařazeno v kategoriích. BAZÉNOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ Příslušenství pro zazimování. Nejvhodnější dobou pro zazimování bazénu je, když teplota bazénové vody. Chrání bazén proti roztahování ledu.


Hladinový plovák pro zazimování. Bazénový zimní plovák dilatační - 0. S těmito plováky bude Váš bazén před mrazy v bezpečí. Prostředek k přezimování bazénů zamezuje růstu řas a vzniku minerálních . Do bazénu dát zimní dilatační plováky , které se dávají napříč celého bazénu.


Tyto plováky do bazénu absorbují tlaky vytvořené ledem. Na zazimování bazénu byste měli počkat až do doby, kdy se venkovní. Také bazén zakryjte zimní plachtou, nebo sítí abyste bazén ochránili před spadem hrubých nečistot do bazénu.


Množství: Barva černá, délka cm. Pomocí dilatačních plováků vytvořte řetěz, aby se mohl úhlopříčně položit na hladinu bazénu. Instalace dilatačního plováku do bazénu Malorka. Natažené dilatační plováky v ose bazénu. Co zkontrolovat raději ještě jednou.


Vodu ošetříme speciálním zazimovacím přípravkem dle návodu výrobce. Do vody dáme dilatační plováky. Nakonec bazén přikryjeme ochrannou plachtou proti . Pokles teplot pod bod mrazu vyžaduje u zahradních bazénů proceduru tzv. Je k tomu zapotřebí mimo jiné i několik dilatačních plováků.


Většina vodních rezervoárů je totiž umístěna v exteriéru, a pokud se . Dostupnost: skladem ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky