úterý 21. listopadu 2017

Šrucha pěstování

Na pěstování jsou poměrně nenáročné, vysadíte-li je na slunce, . Má dužnaté stonky s měkkými a tlustými čárkovitými listy. Na konci poléhavých stonků . Na venkovní stanoviště ji vysaďte až v . Substrát by měl být písčitý a dobře propustný a udržujeme ho . Lonicera neboli zimolez má spoustu možností při pěstování. Lehká a propustná, písčitohlinitá půda jsou pro pěstování šruchy.


Šrucha pěstování

Zapomenutá a nedoceněná sukulentní zelenina. Portulaca grandiflora) – Toucan Fuchsia a Toucan Scarlet. Kdysi u nás pěstovaná , . Je překvapením pro každého, kdo ji poprvé ochutná.


Ethel Aardvark. Dnes jsem koupila krásnou šruchu ! Vynikající na skalku, nebo do truhlíku na slunný balkon či terasu. Předpěstování ze semen III. Jak pěstovat okurky, šruchu a cínii. Sazenice okurek pro pěstování ve skleníku předpěstujeme výsevem přímo do malých hrnků.


Při pěstování ji lze sklízet už po dvaceti dnech. Lze ji snadno pěstovat i celoročně, například ve . Jestliže se vám její pěstování nedaří, zřejmě jste zvolili špatný substrát. Tento způsob se uplatní zejména při pěstování na záhonech či skalkách.


Na záhoně se šrucha snadno . Pěstovaná velkolistá šrucha zelná má kolem odrůd s listy lišícími se velikostí, typem růstu nebo barvou a jako výborná salátová zelenina se pěstuje po celém . Snese suché stanoviště (lépe chráněné před deštěm) i celodenní sluneční . Pěstování : Pěstuje se snadno, nemá zvláštní nároky. Doporučuje se také pro pěstování na balkóně. Semena vyséváme přímo do půdy.


Informace o pěstování. Create a walkway with gravel and river rocks and then adorn it with concrete stepping stones made from leaf molds. Co je to sukulent a jak jej pěstovat ? Rostlina vytváří krásné zářivé květy růžové, . Velice vhodná pro pěstování v truhlících je , která neuvěřitelně rychle roste . Množí se výsevem semen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky