čtvrtek 5. dubna 2018

Aquapark most slevy za vysvědčení

Most – Mostecké městské koupaliště pokračuje v oblíbeném. Akce se týká pouze vysvědčení , kdy žák v celkovém hodnocení prospěl s . Most - Tradiční akci vyhlásil mostecký aquadrom. Podmínky pro získání slevy se různí, čerpat ji mohou třeba jen jedničkáři. Kuriózní byla akce jednoho prodejce outdoorového vybavení, který . ODMĚŇTE DĚTI ZA VYSVĚDČENÍ. Ať už bude vysvědčení.


Oslavte to akcí se vstupem zdarma. Už ve čtrtek se bude slavit pololetní vysvědčení v Centru Černý Most. Právě teď můžete využít slev. Za vodními radovánkami do aquaparku 30.


AKTUÁLNÍ přehled: Knihkupectví, nákupní centra, zoo a cukrárny. Kde nabídnou v pátek 28. Největší výstava svého druhu. PROČ CÍTÍME V AQUAPARKU CHLOR? Kč, sleva v Praze, v Brně, v Plzni, . Informační portál pro aktivní rodiče a jejich děti.


Akce pro děti, výlety s dětmi, zábavní centrum, restaurace s dětským koutkem, seznamka rodičů. Pro malé čtenáře je jistě hezkým dárkem kniha. Knihy Dobrovský nabízejí od pátku 29. Patříte mezi pilné studenty a budete mít na vysvědčení vyznamenání?


Pro děti a studenty jsou navíc po celý tento týden připraveny výrazné slevy. Akce u příležitosti předávání pololetního vysvědčení zahajuje letošní cestovatelský program v Centru Černý Most pro větší i menší děti. Bude ve znamení výprav . Za dobré vysvědčení zdarma do Aquacentra v Hradci Králové. Zabruslit si před Centrem Černý Most mohou zájemci už od soboty 9. Uvidíme kostel a staré centrum Obřan, Esslerovu textilku a most , vily na.


Kam chcete vyrazit, Animace, Aquaparky , kryté bazény, Bludiště, Bobová dráha . K dispozici je Aquapark , Lunapark, IQpark či Labyrint. Vychutnejte si slevu ze vstupného. Kluci a holky, vychutnejte si odměnu za vysvědčení od Centra Babylon. Ostatní děti by bylo vhodné přivézt rovnou na Černý most na stanoviště autobusu. Za půlroční výkony (a u někkterých možná i za vysvědčení ) členů oddílu Bobři.


Jumppark a případně aquapark. Skupinám nad osob poskytujeme slevy. Prohlídka historického centra Avignonu ( most a papežský palác), průjezd vápencovým pohořím les Alpilles.


Aquadream – Aquapark Barrandov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky