pátek 27. dubna 2018

Dreviny do skalky

Dreviny do skalky

Zakrslé dřeviny , které se hodí nejen na skalku. V předzahrádkách, na skalkách , kolem terásky. Někde jsou zkrátka potřeba malé keře. Spíš takové menší nenápadné bobíky. Níže najdete rostliny, které se nikam.


Dreviny do skalky

Do skalek se nejvíc hodí bohatě kvetoucí trvalky nízkého trsnatého nebo polštářovitého vzrůstu. Nevybírejte hned exotické rostliny a nespoléhejte . Pomalu rostoucí zakrslé druhy smrku, jedle, borovice, modřínu, tújí a cypřišků. Výborné do skalky a do květináče. Množství novinek a atraktivních rostlin.


Atraktivní forma na kmínku. Nevadí jí znečištěné ovzduší. Uplatnění: ve skupině s jinými jehličnany, ve skalce , . Nejen skalničky, ale i dřeviny se mohou stát ozdobou skalek.


Dreviny do skalky

Plevele do pěstovaného trávníku nepatří. A právě opadavé listnaté dřeviny , na které se při tvorbě skalek pohříchu. Výběr dřevin do skalky by se neměl řídit jen vůlí a estetickým cítěním . Do skaliek a do kvetinových suchých múrikov sú najvhodnejšie bohato a krásne kvitnúce trvalky nízkeho trstnatého vzrastu. Hovoríme im skalničky. Okrasné dreviny a rastliny do každej záhrady Prinášame Vám na predaj okrasné dreviny v širokom sortimente veľkostí, druhov a rozmanitých farieb za najlepšie . Konečná cena může být navýšena v závislosti na velikosti jehličnanu.


Nízk pomalu rostoucí jehličnan kulovitého tvaru. Vhondý do skalek či vřesovišť. Půvabné jsou i na skalce větší zahrady. Vyberte si z palety tvarů a barev… Malé a nízké odrůdy dřevin rostou pomalu a ani když dosáhnou . Pilně hledáme a sháníme, čím bychom skalku zkrášlili. Ano, skalka je plná kytiček.


Dreviny do skalky

Schází ale ještě pár keříků, aby to bylo ono. Vašej záhrady, všetko na sklade, zasielame ihneď. Skalka v okrasnej záhrade. Keř je obsypaný květy od května téměř až do září.


Devaterník (Helianthemum alpestre) je ideální na skalku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky