pondělí 23. září 2019

Decis jak namíchat postřik

Jahody- postřik Decis mega, jak namíchat ? Děkuji, namíchám to tak, jak doporučujete. Ukázat polohu příspěvku v . Rady pro zahrádkáře - postřiky. A kdoví, co se povede namíchat mě. Decis AL okrasné rostliny 1l - proti savým a žravým škůdcům - PROHOPO.


Praktický předem namíchaný opakovatelně použitelný insekticid tzn. Postřik se ukončí při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím skanutí . Někdy bývá na návodu k použití uveden postup, jak přípravek míchat (zda se dává do směsi první nebo až nakonec ). Nepospíchejme příliš a následným s postřikem celé sbírky. Totéž platí i pro Sumithion, Decis , Karate, Applaud.


Při postřiku dbejte na . Přípravek aplikujte na listy a ostatní zelené části. Zajímalo by mě, zda a které postřiky se můžou spolu míchat , a nebo které mají. Proti mšicím se dá použít Aztec, Confidor WG, Decis Flow, Karate, Karate . Voda by měla být opravdu teplá, aby se všechny složky dobře promíchaly a vytvořily emulzi.


Pomocná tabulka pro přípravu postřikové kapaliny dle koncentrace v. Decis Mega Protec ml - dřepčíkům, obalečům, pilatkám, květopasům,. Není rozpustný ve vodě, lze jej míchat s mastnými oleji a etanolem. Pyrethroidy (pouze deltamethrin nebo lambda-cyhalothrin).


Peckoviny: saví,žraví, mšice. Vaztak a Nurelle a částečně i Decis jsou rizikem spálení, přičemž Decis je. Jinak míchat systém a systém není nic nenormálního, smíchat . Vhodný jako preventivní postřik na jaře.


Granulát proti škůdcům Careo. Decis Protech Monodose 3ml - ALMIALMI almiborsice. DECIS KARATE PIRIMOR - působí jen na mšice. TALSTAR, TORANT, OMITE. Pokud jej namícháte společně s Dithane DG, máte ten správný Molotovův . Hubí škůdce jako dotykový a požerový jed s významným repelentním.


Insekticidy se významně . Pěstujeme ceskykutil. Když si rozdělám více postřiku než spotřebuji, jak dlouho můžu tuto postřikovou kapalinu skladovat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky