pondělí 23. září 2019

Co nejlépe funguje proti vosám

Pokud vyrážíte do přírody, nemůžete proti vosám udělat nic. Proti vosám skvěle zabírá mistička s hřebíčkovým olejem, která vosy odpuzuje. Jako přírodní repelent funguje éterický citronelový olejíček. Co se rostlin týče, odhání vosy intenzivní vůně bazalky.


Co odpuzuje vosy, klíšťata a komáry? Věděli jste, že proti tomuto otravnému hmyzu funguje nejlépe vitamin B?

Díky velkému výdeji látky má přípravek proti vosám také okamžitý. Díky přísadě Grassfilu v soupravě sada funguje podstatně lépe na vosy a. Zavěsíme nebo postavíme 5-m od oblasti, kterou chceme monitorovat, nejlépe na slunné místo . Než je začnete likvidovat, přečtěte si, jak se chovají, co mají rádi nebo kdy. Svíčka s vůní citrónu je velmi účinná, a to nejen proti vosám a sršním, ale.


Funguje tak, že past naplníte sladkou šťávou, která vosy a sršně přiláká. Neexistuje tedy nějaká trvalá obrana proti vosám ? Postřik si můžete udělat i sám, nejlépe funguje rozprašování nafty nebo jiné silně . Zkontrolujte proto všechna místa, která takový prostor vosám nabízejí.

To poslední, co chcete, je při výsadbě zeleniny narazit na pytel plný rozzuřených vos. Zabezpečení příbytku proti průniku myší je tedy prioritou. Dřevěné a kovové pasti na myši jsou klasika, která prostě funguje.


Při chytání do pasti použijte nejlépe chlebovou kůrku opečenou na slanině. Co se týče inteligence, nejsou myši naštěstí tak chytré jako třeba potkani. Aby byla aplikace pěny na vosy úspěšná, proveďte ji v dobu, kdy je většina vos v hnízdě, tedy ráno nebo při setmění , nejlépe při . Možná vás překvapí, že pomoci proti bodavému hmyzu může i. Výborně funguje svazeček vraciče či česnek, bohužel nedisponují příliš. Může se vám to zdát zvláštní, ale někdy právě ty nejjednodušší věci fungují nejlépe.


Co proti vosám také velmi dobře funguje , je mátový neboli také pepprtmintový olej. Nakapejte pár kapek na kousek bavlny nebo klasické . Pro větší efekt zasuňte Raid proti komárům do zásuvky nejlépe již před spaním. To je totiž to, co tyhle létavé, bzučivé a navíc také bodavé potvory láká.


Pomohou sítě či bylinky. Jak se tedy před nepříjemným a nebezpečným hmyzem co nejúčinněji chránit? Na komáry i některé další druhy hmyzu funguje například vůně meduňky, citronely či levandule.


Tip 2: Domov nejlépe ochrání sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky