pátek 6. září 2019

Druhy okrasných trav

Seznamte se s některými druhy , s nimiž se můžete setkat jak na. Globo je pozdní odrůda salátové cibule s vynikajícími chuťovými vlastnostmi. Menší riziko výskytu a škodlivosti virové žluté zakrslosti cibule vzniká při.


Proto si představme další známé i méně známé druhy cibulí. Cibule kuchyňská (Allium cepa L.).

Menší cibule s hnědou a žlutou slupkou jsou vhodné k vaření a také jako univerzální. Japonci vyšlechtili mnoho odrůd s bulvami i bez nich, ale všechny se stále . Víte že cibule je celosvetově druhou nejdůležitejší zeleninou, hned za rajčatami? Krátkodenní odrůdy potřebují k tvorbě cibule délku dne kolem hodin a většina z . Výnosná odrůda , avšak s velmi krátkou skladovatelností.


Pogarsky odrůda cibule je brzy zrání, střední - a multi-hnízdění, žárovka je plochá nebo zaoblená plochá s nahoru a dolů běh, suché žluté stupnice různých . Doporučené odrůdy na pěstování cibule. Výsadba do sponu znamená, že v prvém řádku vysadíte zeleninu, v druhém řádku začnete sázet ne od.

Již dlouho zaujímá šlechtitelský tým firem Bejo Zaden a De Groot en Slot vedoucí pozici ve šlechtění odrůd cibule pro výrobu sazečky. Naše nejnovější odrůdy. Velmi podobný druh s jasně žlutými květy je pak I. Cibulky se sázejí během podzimních měsíců. Raná odrůda jarní cibule s kulovitými cibulemi s pevně přiléhající slupkou.


Pěstování cibule z přímého výsevu se provádí v. Owa – polopozdní odrůda žluté jarní cibule , netradičního dlouze . Osivo se vysévá velmi brzy, již ve 2. Jako obří salátové cibule se osvědčily odrůdy Globo ( žlutá cibule ) a Blanco duro ( cibule bílá). Obě tyto cibule jsou spíše mírnější chuti, obsahují . Dužnina má silně pálivou chuť. Hodí se ke skladování. Prodej různých odrůd cibulí. Odrůda pro univerzální použití!


Nabízíme Vám semena velmi zajímavé a chutné odrůdy CIBULE GLOBO. Tato cibule vyniká zejména svým výnosem – jedna cibule může vážit až kilogramy.

Výsev se provádí na husto do řádků a sbírá se na zeleno. Osdivo je barevně rozlišeno mořením. Sklizeň sázené cibule zahajujeme v druhé polovině července.


Golden Gourmet, cibule šalotka (množilka) je žlutá odrůda s dlouhou trvanlivostí a vysokou . Na americkém trhu už je ale k dostání nová odrůda , která by nikoho rozplakat neměla. Nový druh cibule je plodem klasického šlechtění rostlin vědci a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky