úterý 13. prosince 2016

Aktuální teplota orlické přehrady

Zde naleznete kopletní informace ( teploty , ubytování, počasí) z vodní nádrže Orlík v nadmořské výšce kolem 3m. Nejteplejší vodu hlásí vodní nádrž Rozkoš, která má teplotu °C. V tomto ročním období se teplota vody v nádržích neměří. Profesionální předpověď počasí pro město Orlík po hodině, aktuální počasí.


Předpověď je spolehlivá, jen minimální teploty nemusí postřehnout lokální rozdíly.

Zatímco začátkem července teplota vody v řadě přehrad dosahovala až °C, dnes 25. Povodí teplota vody v přehradě Nechranice °C,. Bohužel vzhledem k aktuální výjimečné situaci už nejsou v provozu žádné. O měření teploty vody Slapské přehrady. Labská bouda mapa Srážky-červené, teplota -žlutá Špindlerovka mapa Srážky- červené,.


Labská ( přehrada Špindlerův Mlýn) mapa Srážky-červené, teplota - žlutá. Dlouhodobá předpověď počasí i aktuální počasí na dnešní den zjistíte na . V orlické přehradě je možnost koupání, rybaření i provozování náročnějších vodních.

Bedřichov - Černá Nisa, Pastviny - Divoká Orlice , Pařížov - Doubrava, Fojtka - Fojtka. ATC Šlechtův palouk - autocamp u Pastvinské přehrady. Vzhledem k aktuální situaci ohledně koronaviru jsou všechny prohlídky našich. Upozornění: Uvnitř hráze je vlhký a kluzký prostor s nízkými teplotami. Orlické nádrži jezdí od počátku vzedmutí hladiny?


Podívejte se, jaké bude počasí v Orlík nad Vltavou dnes, zítra a jaká je dlouhodobá předpověď počasí pro Orlík nad Vltavou Pocitová teplota , srážky, tlak a vítr. Orlík, zaplavené obce, orlická přehrada. Směr a rychlost větru . Autocamp Velký Vír - ubytování na břehu orlické přehrady v krásné přírodě za . Omlouváme se, že informace o otevíracích dobách a termínech konání uvedených na webu Kudyznudy. Kanoe, bazar věcí, Články, Půjčovny lodí. Ubytování Orlická přehrada - Rekreační středisko Husárna.


Nabízíme ubytování ve standartních apartmánech nebo v dřevěných srubech. Na webu je nově, zároveň s teplotou vzduchu ve Slapech, zobrazována aktuální teplota vody ve Slapské přehradě. Podrobná hodinová předpověď počasí, dnes 15.


Počasí Slapská přehrada.

C), Dětský b Hotel Zvikov, Zvikovske Podhradi: Zobrazte 66. Voda je vhodná ke koupání bez jakýchkoliv omezení, teploty vody se. Vysoké teploty v letním období mohou pro ryby představovat velkou zátěž, klíčovým faktorem je ale obsah.


Aktuálně z územních svazů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky