pondělí 12. prosince 2016

Automaticky zavírač pro slepice

Slepičí holky jsou inteligentní tvorové a brzy se automatickému zavírači přizpůsobí. Problém většinou nastává při zavírání . Automat na otvírání a zavírání dveří ke kurníku umožňuje automatické otevírání a zavírání dvířek o hmotnosti max kg u kurníku. Kurník pro slepice s výběhem Helsinki, 1x 1cm.


Shrnutí: zavírač jsem namontoval. Už vás unavuje vstávat se slepicemi a navečer hlídat čas, kdy svoji drůbež zavřít do kurníku? Přenechte tuto starost moderní vychytávce - automatickým dvířkům . Chickdoor jsou automatická kurníková dvířka, která zcela sama ráno otevírají a večer. Vám šetří starosti s každodenním ručním zavíráním slepic.


Nechte večerní zavírání a ranní vypouštění zvířat, drůbeže na našem automatickém přístroji. Slepice si samy otevřou a automat je nakrmí. Samočinné otevírání kurníku jsem doplnil o automatické krmení, a tak kvůli slepicím nemusím brzy . Ale když náhodou zavítám k večeru ke slepicím , tak některé už jsou v kurníku a. Musíte každé ráno pouštět vaše slepice z kurníku a večer pamatovat na jejich zavření? Nainstalujte si automatická.


To jako ty automaticky ovládaná dvířka budou svou funkcí odhánět lišky a kuny? A nebudou se toho bát i slepice ? Zavírač kurníku slepic je kompletní automatický systém ovládání pohybu robustních dvířek. Jak vyřešit automatické ovládání otevírání dvířek. Otevření je v pohodě, ale to zavírání nevim nevim.


Co když se slepice opozdí a dvířka se jí zavřou před zobákem :-). Nabízíme automatické otevírání a zavírání kurníku od českého výrobce Malapa. Z Velké Británie pro vás dovážíme automatický otevírač a zavírač kurníku Chicken. Montážní deska a aretace nejsou součástí balení.


Pronájem slepic A protože bereme bezpečnost slepiček odpovědně tak jsme se po důkladném zvážení všech aspektů rozhodli zakoupit automatický zavírač dveří ADK 102. Otevírač na kurník slepic , vrátný je kompletní automatický systém ovládání. Snáškové hnízdo pro slepice HF37x44xs košíkem na vejce.


Líheň na vejce PUISOR IO-2AUTOMATIC - s dolíhní drůbeže - kapacita vajec, automatické otáčení, regulace teploty, digitální teploměr a vlhkoměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky