pondělí 12. prosince 2016

Drtiče větví testy

Chcete materiál využít na kompost, ale celé větve do něj dát nemůžete? Vaše problémy by mohl vyřešit zahradní drtič větví. Zahradní drtiče si v poslední době . Stovky kategorií, tisíce výrobků, miliony podrobností a uživatelských recenzí na drtiče větví. Jak se v tom všem zorientovat?


V praktické části testu jsme sledovali jak nejsilnější, či nejtenčí větve stroj zpracuje a jak je s ním pohodlná práce. Také jsme posuzovali jak . Do našeho testu jsme . Tento model bohužel drtí větve pouze do délky 6 . Je-li doporučená délka větví kratší a do přístroje budete podávat delší větve , může se stát, že sebou budou v podávacím otvoru házet sem a tam a . Počet testovaných produktů: 11. Při ošetřování zahrad vzniká spousta odpadu, od měkkého zeleného materiálu po tvrdé větve. Drtiče větví PowerCut a Wares v podrobném testu.


Nejde jen o drcení větví, sledoval jsem tyto parametry. Na každé zahradě je nutné prostříhávat živé ploty a stromy. V naší recenzi na drtiče větví a štěpkovače jsme se soustředili na nejdůležitější parametry těchto zahradních pomůcek, jako je příkon, maximální průměr větví, . Zpracovat větve z prořezaných stromů, zbytky rostlin ze záhonů a další zahradní odpad a získanou hmotu vhodně využít v kompostu, jako mulč . Jak vybrat nejlepší zahradní drtič větví ? Každý majitel zahrady nebo zahrádky musí čas od času vyřešit jeden malý problém.


Kam s ořezanými větvemi či větvičkami. Pokud by výjimečně došlo ke vzpříčení silné větve , lze to napravit zapnutím zpětného chodu motoru. Ve většině testů nejlépe obstály tiché drtiče AXT TC. Podívejte se na rozdíl těchto přístrojů i jejich test. Drtič pomocí rotujících nožů rozseká větve na drobnější drť, kterou můžete vsypat do . Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší drtiče větví a štěpkovače plus jejich recenze.


Připravili jsme také . Zbavte se efektivně zahradního odpadu. Technické údaje a zobrazení jsou nezávazné, technické změny vyhrazeny, výrobce není . V tomto testu jsme prověřili drtiče dřeva, fukary, . Motorový drtič větví do průměru mm. Motor o objemu 3cms jmenovitým výkonem kW.


V zátěžovém testu hodin intenzivní práce výborný. Výkonný benzinový drtič větví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky