čtvrtek 29. prosince 2016

Cypřišovec leylandův pěstování

Lawsonův nutkajský tupolistý zeravovitý cypřišovec cypřišovec Leylandův . V kategorii cypřišovec jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích. Hodnotenie produktu:. Velmi rychle rostoucí jehličnan. Jeho ploché vějíře větví tmavě zelené barvy s . Je robustní, nenáročný a . Rychle rostoucí jehličnan do živých plotů a zelených stěn. Předností této odrůdy je její přísně . Hledáte cypřišovec leylandův?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Jehlice jsou žluto-zelené. Na rozdíl od zeravů mají po celý rok stejnou barvu. Jedná se o rychle rostoucí jehličnan,.


Mar This Pin was discovered by Renata. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Cupressocyparis leylandii, vel.


Cypřišek Leylandův ( cypřišovec ). Roční přírůstek metr bez problému. Typy živých plotů a jaký je vhodný pro vás? Habitus je úzký, sloupovitý.


Dorůstá do výšky 15m a šířky 4m. Nejrychleji rostoucí jehličnan, velmi odolný. Pěkný jako solitera, a také ideální na vyšší živé ploty. Prodejní výška: -5m. Kód produktu: ZPJ729.


Tento pin objevil(a) Renata. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Nově vyšlechtěn kultivar cyprusovca, který má výjimečnou zářivě žlutou barvu výhonů. Zde si můžete prohlédnout jaké rostliny u nás můžete zakoupit, případně nezávazně poptat cenu naší dopravy k Vám. Synonyma (zahradnicky používaný název).


Diza - divoce rostoucí trvalka záhonového charakteru. Máme plot z thůjí a jsme spokojeni. Dvakrát ročně střiháme, přihnojujeme cereritem.


Plantae - rostliny oddělení Pinophyta - jehličnany třída Pinopsida - jehličnany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky