pondělí 13. března 2017

Agrospol velká bystřice prodej pšenice

Výše uvedené pozemky obhospodařuje v katastrech obcí . Zdeněk KOLMAN ‎: ‎Jednatel, ekonom Jana SLEZÁKOVÁ ‎: ‎Ekonomické oddělení Jan KEŠELÁK ‎: ‎Vedoucí dílny, správa budov Radomír MÁDR ‎: ‎Jednatel, agronom – rostlinná. Dále pěstujeme pšenici , ječmen, řepku, hořčici a slunečnice. Rostlinná výroba, prodej zemědělských výrobků a poskytování.


V rostlinné výrobě pěstuje pšenici , žito, triticale, řepku, mák. Aktuální katalog firem v kategorii prodej zemědělských komodit Olomoucký kraj. AGROSPOL VELKÁ BYSTŘICE , S. Hnojice, produkce potravinářské pšenice , sladovnického ječmene a chov skotu, obsluha . Obchodní dům Senimo. Prodej textilního zboží. Jedná se o stříhání zbytků . Adresa: Svésedlická . Dále pak prodej zemědělských výrobků a poskytování služeb strojními.


Výkup a prodej obilovin a zemědělských komodit. Zabýváme se velkoobchodním prodejem zemědělských surovin a komodit. Dodáváme chlebové i krmné obilí.


Naše společnost PRONAR s. Olomouc nabízí poradenství a prodej nářadí, brusiva,. MEŘO, výroba mastných kyselin. Velká Bystřice , ČSA 7kontakt . Pěstování pšenice , krmných obilovin a živočišná výroba. Identifikátor datové schránky ‎: ‎d2pjyqIČO ‎: ‎od 11. Výroba, prodej , distribuce.


Informace o firmách, inzerce - Firmy na A - - Olomoucký - Info. Modelová výroba, prodej koženého zboží a galanterie. Ve prospěch jarního ječmene však mluví to, že čisté vývozy pšenice a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky