pátek 10. března 2017

Elektronicke vabnicky na lišky

Vábnička na lišku - Stává se, že liška , kterou jsme přistihli při myškování,. Nordik Fox je nová unikátní vábnička speciálně vyvinuta pro vábení lišek , které . Mezi zvuky, které jsou nahrané na dodávané SD kartě, jsou: kojot, králík, liška , vlk, myš, vrány, datel, krocan nebo jelenec. Pro provoz vábničky jsou potřeba 4 . Elektronická vábnička s možností uložení a přehrávání vlastních zvuků.


V základní sadě je nahrán hlas štěkající lišky , skolení lišky , králičí a zaječí vřeštění, mix . Tato vábnička je speciálně vyvinuta pro napodobení zvuků, které vydávají ptáci v nouzi. Tyto zvuky jsou velmi účinné pro přivábení lišek a ostatních predátorů a to. Nordik Predator Crying Bird – Křičící pták vábnička na lišky.


Předladěná vábnička na lišky a srnčí zvě. Asi po dvou minutách jsem pod kazatelnou uslyšel to klasické liščí popobíhání. Plný adrenalinu jsem jen čekal, co se bude dít. Liška přesně věděla, odkud zvuk.


Dostupnost: Nedostupné. Bezdrátová elektronická vábnička Mantis Pro 4Vám dovolí přehrát najednou i dva vábicí. Liščí souprava rohovina - DEVANA. Nutné uvést e -mailovou adresu pro zaslání faktury.


Myškovačka parohová - vábnička na lišky. Horsi bylo si rict, ktera ta vabnicka byla ta nej, na kterou ta liska vlastne prisla :D. Jinak jsem i úspěšně použil vábničku Hélen Baud - liščí speciál, ale včera jsem. Jste na správném místě.


Z naší široké nabídky kvalitních av praxi odzkoušených vábniček. Určená pre poľovníkov na posliedku a na postriežku na líšku. Používa sa tak ľahko, že na to, aby ste prilákali líšky , nepotrebujete tréning. Táto vábnička imituje . Hore Nie sú žiadne ďalšie produkty.


Jednoducho, v ponuke máme overené vábničky na líšky. Ponúkame rakúske vábničky určené na lov líšok značky FAULHABER. ACME vábnička na lišky A5- foukáním a vdechováním vábničky vydáváme velmi hlasitý zvuk ptáka nebo poraněného malého zvířete. Jde o pomocníka pro lov lišek. Skladem na centrálním . Kvalitná elektronická vábnička , ergonomický tvar, kompaktná, ľahké ovládanie, jedným prstom . Pokud se vřeští na blin Mají lišky tendenci se ke zvuku přibližovat krytem a pokud můžou, jdou si.


Největší výhoda této vábničky je její reporodukce, která se vám ozve vždy a všude za . Pomocou týchto vábničiek dokážete privábiť líšky až zo vzdialenosti kilometra. MINI PREDATOR, CRYING BIR PLAIN .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky