pondělí 20. března 2017

Dýnová semínka neloupaná

Nabízím nové zapalování na sekačku MF. Jinak máme doma nějaký karbce z motorek, tak snad nějaký díl bude pasovat. Díly zapalování - přehled s fotografiemi. Také provadíme opravy systemu Terra, Vari, MF - , TJ - TJ -5. Bezkontaktní zapalovaní Vape pro Motorobot PF - verze první Voltu, verze druhá Voltu . Demontáž rohatky spouštěče, oběžného kola ventilátoru a zapalování.


Olej M2T - maximální hladina je 3-mm nad dnem spodního dílu čističe vzduchu. Kliková hřídel MF. Zapalování nefunkční, jinak v pořádku. Bohužel má úpravu zapalování - magneto je asi z nějakého mopedu a. Mám také tento stroj a nevím kde bych na něj sehnal nějaké náhradní díly.


Poradit s výběrem dílu. Náhradní díly na stroje. John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Výbru s válce MF - 70.


Díly které dodáváme do výbrusu jsou vyrobeny v ČR ( pokud jsou dostupné) a Maďarsko. Tyto díly sami používáme v servisu. Spočítal jsem si opravu starého dvoutaktního motoru. Nové zapalování , výbrus válce, překroužkování, výměna gufer a dalších věcí, které by se postupně . Pokud se ti prošvihla původní zapalovací cívka, tak je . JAWA-ČZ, ale také do PF-6 MF - , TJ-a.


Jednotlivé díly motorů a převodovek neleštím a nezbavuji zbytků starých . ND MF - - VÝPRODEJ. V textu), mf - dily motoru (V textu). BriggsStratton jsou vyraženy na krytu startéru v pozici nad zapalovací svíčkou, nebo nad výfukovým potrubím. Originální součástky - Systém zapalování a žhavení CITROËN 1. Tento díl je určen pro 2. CÍVKA ZAPALOVÁNÍ ISKRA VARI TERRA MF. Cívka MF , VARI Iskra Hydria-original.


Na předním dílu motorové skříně je upevněn chladicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky