středa 13. prosince 2017

Akumulátorová jednoruční pila

Aku pila ocaska Bosch GSA V-LI C Professional - solo, L-BOXX Polohování: Kompaktní silák – nízké vibrace. Výhoda pro uživatele: Kompaktní konstrukce . Motorové pily pro profesionální uživatele, kteří hledají speciální řešení. Nabízíme benzínové i akumulátorové jednoruční pily STIHL, ale i vyvětvovací pily a pily teleskopické.


Specialitou firmy STIHL je záchranářská motorová pila. Pila určená pro profesionální uživatele, kteří potřebují vysoce výkonnou, ale lehkou a snadno ovladatelnou řetězovou pilu s horní rukojetí. Husqvarna T4jednoruční pila.


Extrémně lehká akumulátorová pila pro stromovou chirurgii,. Vyvětvovací pily ( jednoruční motorové pily ) HECHT přehledně na jednom místě. Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí.


PS220TH jednoruční pila DOLMAR výrobce Dolmar v prodeji v kategorii Řetězové pily , Benzínové řetězové pily , Speciální pily. Diskuse, recenze a videa. Tato pila je revolučním strojem mezi jednoručními pilami. Jsou mnohem tišší než benzínové řetězové pily a navíc jsou také lehčí, praktičtější, ekologičtější a méně náročné na údržbu.


Aku řetězové pily jsou vhodné pro . Akumulátorová vyvětvovací pila HUSQVARNA 115i PT 4. Speed Evolution Motorová profi jednoruční benzinová pila. Multifunkční akumulátorová přímočará pila s možností řízení počtu zdvihů pro snadné řezání a přizpůsobení se materiálu. Jednoruční profesionální pila. HECHT 927Popis jednoruční odvětvovací motorové pily HECHT 927:Malá odvětvovací benzínová pila HECHT. Katalog zahradní techniky Echo a Shindaiwa.


Velký výběr Řetězové pily a příslušenství naleznete online na OBI. Díky malým rozměrům s ní. Malá pila je šikovný pomocník a jde ovládat i jen jednou rukou. Nová akumulátorová motorová pila , ještě výkonnější než model MSA 1C-B. Velmi vhodná pro použití v oblastech citlivých na hluk.


Moderní motorové pily renomovaných výrobců Oleo-Mac, IKRA, Levita, Greenworks a Patriot - elektrické, benzínové, Aku pily. Vybíráte motorovou pilu a říkáte si, jakou zvolit, aby měla ten správný říz? Určitě je výhodou i nižší váha a existují dokonce jednoruční aku pily , se kterými . Novinka Makita DUC254! Aku bezuhlíková okružní pila Makita DHS680Z Li-ion V solo Lehká… 2. S řetězovou pilou můžete pracovat i bez paliva.


AKU jednoruční řetězová pila Makita DUC254CZ s carvingovou lištou 18V Li-ion. Kompaktní jednoduční pila ideální k prořezávání větví nebo pracem ve . Délka lišty OREGON cm. Baterie a nabíječka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky